Rămâi conectat

Actualitate

Campania de vaccinare anti-Covid, pusă pe pauză luni dimineața. Platforma de programări are probleme tehnice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Campania de vaccinare anti-Covid-19 este pusă pe pauză, luni dimineața. Medicii din centrele de vaccinare nu pot accesa listele celor programaţi deoarece platforma cu programări pentru vaccinare este din nou nefuncţională.

Serviciul de Telecomunicaţii Speciale precizează că platforma informatică nu este disponibilă în urma unor probleme tehnice apărute în această dimineață.

CITEȘTE ȘI: O femeie de 88 de ani, prima persoană vaccinată în cadrul centrului de vaccinare a sălii de sport a Universității din Alba Iulia: „Nu am deloc emoții”

„Echipa de dezvoltare a platformei lucrează în acest moment astfel încât cei care doresc să se vaccineze să se poată înscrie în cel mai scurt timp posibil. Vom reveni cu informații de îndată ce platforma va fi disponibilă pentru public. Vă mulțumim pentru înțelegere!”, transmite STS.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea