Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Campania de informare şi promovare a consumului de carne şi produse din carne de oaie „ALEGE OAIA!”: Ministrul Agriculturii, Petre Daea, vine joi la Alba Iulia

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Ministrul Agriculturii şi Dezvoltării Rurale, Daea Petre, se va afla joi, 30 noiembrie 2017, la Alba Iulia, pentru a participa la Campania de informare şi promovare a consumului de carne şi produse din carne de oaie în judeţul Alba.

Evenimentul va avea loc în Şanţurile Cetăţii Alba Carolina, începând cu ora 13.00. Scopul acestei campanii este încurajarea consumului de carne şi a produselor din carne de oaie pentru a veni în sprijinul crescătorilor de ovine în valorificarea producţiei agroalimentare.

Cu ocazia acestui eveniment consumatorii vor putea degusta şi achiziţiona carne şi produse preparate din carne de oaie, precum şi alte produse, de la producătorii din Asociaţia Judeţeană a Crescătorilor de Ovine, Asociaţia Ţara Vinului, Asociaţia Judeţeană a Producătorilor de Produse Tradiţionale şi Ecologice în ambianţa unui spectacol folcloric.

”Organizatorii vă așteaptă cu drag la o degustare de produse din carne de oaie”, se arată într-un comunicat de presă semnat de Direcţia Județeană pentru Agricultură (ing. Gheorghe LAZEA) și Asociația Crescătorilor de Ovine Alba (Horea MORUŢAN).


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Incident ȘOCANT la o grădiniță din Alba: O îngrijitoare a luat un pumn în față de la o mămică supărată Un incident șocant a avut loc săptămâna trecută, mai exact miercuri 17 aprilie, la o grădiniță din orașul Cugir. Una dintre îngrijitoarele a primit un pumn în gură de la mama unei fetițe. Citește și: […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea