Rămâi conectat

Curier Județean

Căminul Cultural din Obreja a fost inaugurat în Duminica Tomii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În duminica Tomii, prima duminică după Paşti a fost zi de mare sărbătoare pentru locuitorii din satul Obreja, comuna Mihalţ. Obrejenii şi mihălţenii au de duminică, 27 aprilie, un nou Cămin Cultural.

La inaugurarea lui au participat zeci de cetăţeni ai comunie Mihalţ. Primarul comunei Flaviu Breaz, a declarat că este foarte încântat de felul în care arată Căminul Cultural: „Personal sunt încântat de cum arată această construcţie, la final. S-a făcut o lucrare de calitate în timp record. Fiind perioada sărbătorilor, a spectacolelor de tradiţii şi obiceiuri, am decis să-l inaugurăm”.

Evenimentul a început cu o slujbă de sfinţire, moment de care s-au ocupat doi preoţi ai comunei. Noul Cămin Cultural va putea fi folosit pentru spectacole, nunţi, părăstase, întruniri publice şi electorale.

Am cheltuit cât am avut, nu ne-am întins mai mult decât ne-a permis plapuma. Vrem să continuăm să investim în lucruri bune pentru oameni, să finalizăm şi biserica din centru satului, edificiul din vecinătatea Căminului Cultural”, a adăugat Flavius Breaz.

obreja4-1Ansamblul Folcloric „Banul Mihalcea” a susţinut un spectacolul pentru cei prezenţi. Pe scenă au urcat trei generaţii de artişti populari, bobocii şi juniorii îndrumaţi de instructorii Lavinia şi Rareş Bobiţan, iar tinerii şi seniorii conduşi de învăţător Elena Muntean, în total 50 de iubitori de tradiţii şi datini străbune.

Nicoleta MATEIU


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști

Bogdan Ilea

Publicat

în

Un bărbat din Gârbova a profitat de greșeala unei femei și a sustras de pe cardul acesteia 1.500 lei. Este cercetat de către polițiști În timp ce se afla în interiorul unei bănci, un bărbat din Gârbova de 48 de ani, a găsit un card de pe care a scos 1.500 de lei. Este cercetat […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea