Rămâi conectat

Actualitate

Călin Popescu Tăriceanu ales președinte al Senatului

Bogdan Presecan

Publicat

în

Călin Constantin Anton Popescu Tăriceanu a fost ales în urmă cu puțin timp președintele Senatului, cu 93 de voturi pentru și 60 împotrivă.

USD a decis să-l susțină pe fostul premier PNL în funcția de șef al Senatului, după demisia lui Crin Antonescu de săptămâna trecută.

Senatorii au avut de ales între cel trei propuneri la președinția instituției: Călin Popescu Tăriceanu (PSD, PC, UNPR, UDMR), Marius Obreja (PNL) și Dumitru Oprea (PDL).

“Voi încera să fiu un președinte corect. Nu voi asista pasiv la ceea ce se întâmplă în societatea românească”, a spus Tăriceanu după aflarea rezultatului votului.

La scurt timp după alegerea lui Tăriceanu, premierul Victor Ponta a declarat că fostul liberal merită să fie „al doilea om în stat” și că prin această alegere, se continuă programul USL.

Înaintea începerii votului, preşedintele PNL, Crin Antonescu, a afirmat că atitudinea senatorului independent Călin Popescu-Tăriceanu cu privire la candidatura la şefia Senatului este „cea mai ruşinoasă” a unui fost preşedinte al liberalilor. ” El a subliniat că nici Tăriceanu nu mai are nimic în comun cu PNL din această postură şi nici PNL cu acesta.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate

Bogdan Ilea

Publicat

în

Schimbare importantă la cardurile de sănătate 2024: Anunțul oficial al Casei Naționale de Sănătate Prin intermediul unui ordin semnat de președintele CNAS și publicat în Monitorul Oficial, s-a introdus o nouă regulă referitoare la prelungirea valabilității adeverinței înlocuitoare a Cardului Național de Asigurări de Sănătate până la momentul emiterii cardului duplicat. Citește și: Cardul de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea