Rămâi conectat

Societate

Cadouri de la Pakiv România și Fundația PAEM, pentru peste 150 de copii din Alba Iulia

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Peste 150 de copii de la Gradinița 10 din Alba Iulia au primit pachete cu dulciuri și jucării din partea Asociației Pakiv România și a Fundației PAEM. Copiii s-au pregătit pentru întâlnirea cu Moș Crăciun pe care l-au întâmpinat cu bucurie susținând un program de colinde și o scenetă pe tema sărbătorilor de iarnă.

Pachetele au fost pregătite din sumele donate de Gruia Ioan Bumbu  – șef de cabinet al prefectului județului Alba și președinte al Asociației Pakiv România, Nicolae Moldovan – director executiv al Fundației PAEM și manager de proiect, precum și angajații Asociației Pakiv România.

Alți 60 de copii romi din zona industrială din Alba Iulia au primit, în 27 decembrie, daruri în cadrul unei acțiuni organizate de Asociația Pakiv România și Fundația PAEM la Structura de Sprijin din Alba Iulia a proiectului ”Romii creează întreprinderi sociale de reciclare a materialelor de ambalaj ROMA-RE”. Darurile au fost pregătire în urma unei colaborări între cele două organizații și Fundaţia Comunitară Alba, care a desfășurat în luna decembrie proiectul “Fabrica de Bucurii”, ca a avut ca scop strângerea de jucării pentru copiii defavorizați din judelul Alba.

În perioada sărbătorilor de iarnă, peste 300 de colindători, copiii și adulți, din județul Alba au adus bucuria Crăciunului fiind răsplătiți cu pachete cu alimente și dulciuri. Pachetele au fost pregătite cu ajutorul unei sponsorizări realizate de SC Elit SRL Cugir.

Ne bucurăm să continuăm tradiția de a oferi bucurie familiilor și copiilor nevoiași din județul Alba în perioada Sfintei Sărbători a Crăciunului. Numărul mare de colindători ne-a confirmat că eforturile noastre de a deveni un partener solid, un sprijin pentru comunitatea locală dau roade. Le mulțumesc tuturor celor care au fost alături de noi și ne-au sprijinit în activitatea desfășurată în anul ce tocmai se încheie. La mulți ani și Sărbători fericite!”, a declarat președintele Asociației Pakiv România, Gruia Ioan Bumbu.

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Societate

Opinii - Comentarii

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile

Unirea Ziarul

Publicat

în

Nu contează cine votează, contează cine numără voturile Mare e grădina… alegerilor. Dacă nu luăm în seamă acei lăudătorilor plătiți, ar trebui să lăsăm pentru o dată ulterioară enumerarea efectelor negative sau pozitive ale unei alianțe, mai ales în perioada pre-electorală. Oricum, efectele unor astfel de alianțe pot fi și puțin benefice, de natură să […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea