Cadou de ziua lui Gicu Grozav: prima victorie în Rusia, Terek Groznîi a învins campioana TSKA Moscova

Albaiulianul Gicu Grozav a primit un frumos cadou la împlinirea vârstei de 23 de ani: prima victorie stagională pentru actuala sa echipă Terek Groznîi, scor 2-0 (1-0) cu campioana TSKA Moscova, meci contând pentru etapa a 11-a a sezonului în Rusia.

Terek nu cunoscuse gustul succesului în actualul campionat, având numai 3 puncte în 10 partide, iar graţie acestui succes a predat „lanterna roşie”, urcând pe locul 14 cu 6 puncte.

ELIT

*La mulţi ani Gicule!

Fostul unirist nu s-a putut bucura alături de colegii ceceni pe gazon, întrucât a bifat postura de rezervă, astfel că Gheorghe Grozav, convocat de Piţurcă pentru dubla cu Andorra şi Estonia, rămâne cu trei prezenţe în actualul sezon pentru Terek.

Mihail David - 2020

Lansat în fotbal de echipa dispărută Unirea Alba Iulia, Gicu aniversează 23 de ani duminică, 29 septembrie. Talentatul fotbalist a fost vândut în 2010 la Standard Liege pentru 350.000 de euro, iar acum, în luna august Petrolul Ploieşti l-a cedat în Rusia pentru 2,5 milioane de euro. Cotat la 2,5 euro de transfermarkt.de, atacantul ardelean a fost golgheterul „lupilor galbeni” în Europa League, cu 6 reuşite în 5 meciuri, între care celebrele goluri de la Arnhem şi Swansea.

Dan HENEGAR

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...