Rămâi conectat

Sport

Cadou de ziua lui Gicu Grozav: prima victorie în Rusia, Terek Groznîi a învins campioana TSKA Moscova

Dan HENEGAR

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Albaiulianul Gicu Grozav a primit un frumos cadou la împlinirea vârstei de 23 de ani: prima victorie stagională pentru actuala sa echipă Terek Groznîi, scor 2-0 (1-0) cu campioana TSKA Moscova, meci contând pentru etapa a 11-a a sezonului în Rusia.

Terek nu cunoscuse gustul succesului în actualul campionat, având numai 3 puncte în 10 partide, iar graţie acestui succes a predat „lanterna roşie”, urcând pe locul 14 cu 6 puncte.

*La mulţi ani Gicule!

Fostul unirist nu s-a putut bucura alături de colegii ceceni pe gazon, întrucât a bifat postura de rezervă, astfel că Gheorghe Grozav, convocat de Piţurcă pentru dubla cu Andorra şi Estonia, rămâne cu trei prezenţe în actualul sezon pentru Terek.

Lansat în fotbal de echipa dispărută Unirea Alba Iulia, Gicu aniversează 23 de ani duminică, 29 septembrie. Talentatul fotbalist a fost vândut în 2010 la Standard Liege pentru 350.000 de euro, iar acum, în luna august Petrolul Ploieşti l-a cedat în Rusia pentru 2,5 milioane de euro. Cotat la 2,5 euro de transfermarkt.de, atacantul ardelean a fost golgheterul „lupilor galbeni” în Europa League, cu 6 reuşite în 5 meciuri, între care celebrele goluri de la Arnhem şi Swansea.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

FOTO: CSU Alba Iulia – Gloria Bistrița, pe Stadionul „Pielarul” din Sebeș | Studenții, o nouă confruntare cu liderul

Dan HENEGAR

Publicat

în

O nouă rundă în eșalonul terț, etapă în care în play-off, CS Universitar Alba Iulia dă piept, la Sebeș, astăzi, ora 17.00, cu Gloria Bistrița-Năsăud, liderul Seriei 9. CS Universitar Alba Iulia (locul 4, 31 de puncte) – Gloria Bistrița-Năsăud (locul întâi, 44 de puncte), sâmbătă, ora 17.00, pe Stadionul „Pielarul”, în play-off. Întâlnire de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea