Rămâi conectat

Actualitate

UPDATE: Cadavrul unui bărbat găsit într-o fântână la Ohaba, de către un cioban

Bogdan Presecan

Publicat

în

Cadavrul unui bărbat de 67 de ani a fost a fost găsit miercuri, 18 iulie, într-o fântână situată pe un câmp între satele Secăşel şi Colibi, comuna Ohaba. Descoperirea macabră a fost făcută de un cioban care a încercat să scoată apă din puţ.

Poliţiştii efectuează cercetarea la faţa locului, privind condiţiile în care bărbatul a decedat.

Se pare că victima a plecat luni de acasă, pentru a aduce apă.

UPDATE raport IPJ: În urma sesizării, echipa operativă de poliţişti s-a deplasat la faţa locului şi în urma primelor cercetări ale poliţiştilor s-a constat faptul că  D.V. de 67 de ani din Alba Iulia era înecat într-o fântână, pe câmp, pe raza comunei Colibi.

În urma examinării sumare a cadavrului,  poliţiştii au constatat că acesta nu prezenta urme de violenţă.

Pentru stabilirea cauzei exacte a decesului, cadavrul a fost transportat şi depus la Morga Spitalului Judeţean Alba, în vederea efectuării necropsiei, urmând ca, în funcţie de concluziile medico-legale să fie dispuse măsurile legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bacalaureat 2024 în Alba: Aproape 2.400 de absolvenți de liceu din județ, așteptați sesiunea iunie-iulie la examenului național Examenul național de Bacalaureat, sesiunea iunie-iulie 2024, începe luni, 1 iulie, cu proba scrisă la Limba și literatura română. Marți, 2 iulie se va desfășura proba obligatorie a profilului (discipline, în funcție de profil: Matematică și Istorie), […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea