Buruiana ”verde” de acasă….. Gazonul care a costat 15.000 de euro de pe Stadionul Cetate din Alba Iulia nu a rezistat peste iarnă

Gazonul pus pe Stadionul Cetate din Alba Iulia s-a uscat la doar câteva luni după ce a fost pus, ne semnalează cetățenii din oraș. Întrebat despre această situație, viceprimarul Gabriel Pleșa spune că este vorba despre o lucrare aflată în garanție și că va fi schimbat în cel mai scurt timp.

Potrivit viceprimarului, gazonul a costat aproximativ 15.000 de euro iar faptul că nu a rezistat peste iarnă a putut fi observat doar după ce s-a topit zăpada. El a declarat că firma care a efectuat lucrarea va fi notificată să vină și să remedieze problema.

Reamintim că administrația locală a investit în toamna anului trecut, în total, circa 100.000 de euro în Stadionul Cetate din Alba Iulia, bani cu care s-au făcut mai multe lucrări, obligatorii pentru obținerea autorizației privind securitatea la incendiu.

Au fost lărgite treptele care duc spre scaunele din tribune, pentru posibilitatea evacuării mai rapide în caz de incendiu, au fost montate instalații antipanică și de avertizare, ușile din spațiile interioare au fost înlocuite cu altele rezistente la foc, pe cele două tribune au fost montate instalații de paratrăsnet moderne, între tribune și suprafața de jos au fost amplasați doi hidranți exteriori noi etc.

La acea dată se promitea continuarea investiților, respectiv înlocuirea pistei, reparația tribunelor, reabilitarea corpurilor, în interior și exterior, dar și înlocuirea gardurilor.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

gogu 22.03.2019 at 21:25

Firma poate nu mai există sau o fi în insolvență,banii s-au dus,gazon nu avem,nimeni nu răspunde și uită așa se duc banii publici,în schimb avem edili și administrații cu salarii uriașe,revoltător ce risipă se face cu banii noștrii.

Dorel 24.03.2019 at 11:46

Sa mai zica cineva ca primaria nu “baga” bani la fotbal…..

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...