Rămâi conectat

Ştirea zilei

Buruiana ”verde” de acasă….. Gazonul care a costat 15.000 de euro de pe Stadionul Cetate din Alba Iulia nu a rezistat peste iarnă

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Gazonul pus pe Stadionul Cetate din Alba Iulia s-a uscat la doar câteva luni după ce a fost pus, ne semnalează cetățenii din oraș. Întrebat despre această situație, viceprimarul Gabriel Pleșa spune că este vorba despre o lucrare aflată în garanție și că va fi schimbat în cel mai scurt timp.

Potrivit viceprimarului, gazonul a costat aproximativ 15.000 de euro iar faptul că nu a rezistat peste iarnă a putut fi observat doar după ce s-a topit zăpada. El a declarat că firma care a efectuat lucrarea va fi notificată să vină și să remedieze problema.

Reamintim că administrația locală a investit în toamna anului trecut, în total, circa 100.000 de euro în Stadionul Cetate din Alba Iulia, bani cu care s-au făcut mai multe lucrări, obligatorii pentru obținerea autorizației privind securitatea la incendiu.

Au fost lărgite treptele care duc spre scaunele din tribune, pentru posibilitatea evacuării mai rapide în caz de incendiu, au fost montate instalații antipanică și de avertizare, ușile din spațiile interioare au fost înlocuite cu altele rezistente la foc, pe cele două tribune au fost montate instalații de paratrăsnet moderne, între tribune și suprafața de jos au fost amplasați doi hidranți exteriori noi etc.

La acea dată se promitea continuarea investiților, respectiv înlocuirea pistei, reparația tribunelor, reabilitarea corpurilor, în interior și exterior, dar și înlocuirea gardurilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea