Bunicul uneia dintre fetele ucise la Caracal, despre Nicolicea si PSD: „Iată unde am ajuns cu legile lor!”

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Bunicul uneia dintre fetele ucise la Caracal, despre Nicolicea si PSD: „Iată unde am ajuns cu legile lor!”

Bunicul Luizei Melencu – fata dispărută din aprilie la Caracal, pe care Gheorghe Dincă susține că a ucis-o – a sunat la o televiziune în direct, special pentru a-l aprostrofa pe parlamentarul PSD Eugen Nicolicea, care era invitat în studio.

„A alergat de la un partid la altul, a alergat din funcții în funcții. Nu-și merită funcțiile pe care le are. Domnul Nicolicea să învețe să vorbescă și să respecte nația și poporul român. Când a fost ales, a fost ales să ne respecte, să ne reprezinte ca nație, ca oameni. Uitați unde am ajuns, datorită lor și legilor pe care le-au dat în Parlament! El cu Iordache și alți hoți!” – acestea au fost declarațiile bunicului Luizei Melencu, făcute miercuri seara la Antena 3.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

E de reținut durerea unui bunic care și-a pierdut nepoata: „Uitați unde am ajuns din cauza legilor pe care le-au dat”, a spus bărbatul.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

sursa: digi24

Must de Jidvei

1 comentariu

Eu 23 august 2019 at 10:58

Din pacate,are mare dreptate acest om.Somnul natiunii naste monstri precum acest dinca.Sper sa putrezeasca in puscarie.Dar cati oare or fi in libertate?Dar la ce sa ne mai asteptam,cu valurile de emigranti pe care verner ni-i tot baga pe gât?Chiar ca n-au pic de respect ptr.cetatenii români.

Comentariile sunt oprite