Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Sport

Buget redus substanţial în sezonul viitor pentru echipa de baschet feminin CSU Alba Iulia!

Dan HENEGAR

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

CSU Alba Iulia - CSM Targoviste 6Antrenorul Miroslav Popov va avea o misiune dificilă în campionatul următor pe banca tehnică a echipei feminine de baschet CSU Alba Iulia, în condiţiile în care bugetul va fi redus. Deocamdată, toate mutările din lot, campania de transferuri şi participarea într-o competiţie europeană sunt blocate, până la stabilizarea problemei financiare. Formaţia din Cetatea Marii Uniri a încheiat sezonul precedent pe ultima treaptă a podiumului şi a cucerit trofeul Ligii Europei Centrale, deşi şi-a propus să câştige titlul şi cupa.

*De la 1.000.000 de lei, la… 600.000 de lei

Deocamdată nu ştim exact pe ce bani ne bazăm, iar luni va avea loc o întâlnire a tuturor părţilor implicate. Un lucru este cert, bugetul va fi diminuat şi în funcţie de suma ce va fi acoperită o să stabilim şi achiziţiile”, a spus Bogdan Duma, preşedintele CSU Alba Iulia.

*Luni, întâlnire cu sponsorii

FRB a anunţat că următorul sezon va lua startul în 25 august, cu o lună mai devreme decât în anii anteriori, decizie ce a strârnit nemulţumirea echipelor implicate, dar există varianta ca startul să fie împins spre luna septembrie, deşi campionatul trebuie să se încheie până în 15 aprilie 2015, întrucât urmează Campionatul European din România şi Ungaria (dată de start 11 iunie 2015). „Mizăm în continuare pe sprijinul Consiliului Judeţean, al Consiliului Local Alba Iulia şi al Ministerului şi sperăm să continuăm colaborarea cu sponsorii privaţi”, a mai adăugat Bogdan Duma.

*Din vechiul efectiv, Uiuiu, Toma şi Cadjo

Conducătorii albaiulieni intenţionează să le păstreze în efectiv, din lotul stagiunii 2013-2014 pe Alexandra Uiuiu, Larisa Toma şi Sasa Cadjo, în cazul ultimei având însă dificultăţi întrucât baschetbalista din Serbia are oferte tentante. „Sunt multe necunoscute care aşteaptă rezolvare. Un lucru este cert, baschetbalistele nu vor mai beneficia de chirii, urmând să fie cazate în hotelul universităţii, iar în cupele europene rămâne participarea în CEWL”, a încheiat Bogdan Duma. În privinţa plecărilor, AnneMarie Părău a optat pentru Sepsi Sf. Gheorghe, iar tânăra Sica Cuzic a plecat peste Ocean, în Statele Unite ale Americii pentru a juca baschet.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj: Daniel Tătar, antrenor, dar și… jucător

Dan HENEGAR

Publicat

în

Liga 4 | Scorul campionatului, la Blaj Virtual campioană a Ligii 4 din Alba, CIL Blaj a mai stabilit un record stagional: scorul campionatului. Partida CIL Blaj – CS Zlatna, uvertura rundei a 26-a, s-a încheiat cu scorul de 13-0 (5-0) în favoarea amfitrionilor, vineri seară, pe Stadionul „CIL-Veza”. Șușu a marcat patru goluri, iar […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea