Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bucurie mare la noua şcoală generală din Petreşti

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

După ce a fost inaugurată şi a fost imediat închisă, iată că Şcoala generală din Petreşti a fost, în sfârşit, deschisă ieri dimineaţă, după ce părintele Pătruţ Ioan, de la Parohia Petreşti II, care este şi preşedintele Comitetului de părinţi, a făcut o feştanie şi a binecuvântat noua clădire. Apoi, copiii din clasele I – IV au intrat cu mare bucurie în sălile noii, frumoasei şi modernei şcoli. Pentru a se ajunge aici, în ultima lună colectivul de cadre didactice în frunte cu directoarea Mihaela Fulea, s-au pus pe fapte mari,  insistând la firmele specializate pentru a racorda clădirea la utilităţile necesare (ape, gaze, electricitate) şi amenajarea curţii interioare. Odată cu deschiderea noii şcoli, în zilele de 2 – 3 decembrie aici se va derula proiectul intitulat „Zilele Porţilor Deschise, Împreună pentru copiii noştri” în cadrul căruia vor fi organizate mai multe activităţi educative şi cultural artistice şi vor avea loc întâlniri cu oficialităţi şi oameni de afaceri la care vor fi invitaţi părinţii şi toţi cei care au contribuit la construcţia noii şcoli, ne-a informat consilierul Ioan Bădilă, membru în Consiliul de Administraţie al şcolii. (A.C.)


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO| COD ROȘU de INUNDAȚII în Apuseni: Un drum național și unul județean, BLOCATE de aluviuni

Ziarul Unirea

Publicat

în

COD ROȘU de INUNDAȚII în Apuseni: Un drum național și unul județean, BLOCATE de aluviuni

În urma furtunilor puternice care au avut loc în zona Apusenilor, judetul Alba, autoritățile au emis avertizări privind drumurile blocate și condițiile dificile de circulație în anumite zone.

Citește și: COD ROȘU de inundații în județul ALBA: Zonele vizate

Potrivit informațiilor furnizate de Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) Alba, una dintre zonele afectate este localitatea Gârda de Sus.

„Pe DJ 750B, între Vadul Moticilor și Poiana Vadului, au avut loc aluviuni. În prezent, circulația este posibilă, dar există riscul ca drumul să fie rupt de apă. Consiliul Județean Alba este pregătit să intervină cu utilaje.” a declararat pentru ziarulunirea.ro vicepreseditele CJ Alba, Marius Hategan.

În Gârda de Sus, există probleme semnificative cu carosabilul, unde apa acoperă o bandă a drumului. Din precauție, s-a impus circulația alternativă pe o singură bandă de circulație.

Cu toate acestea, nu au fost raportate valori mari de trafic, iar autoritățile îndeamnă șoferii să circule cu prudență și să respecte semnalizările temporare.


Secțiune Știri sub articolul principal

 Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI


Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Sport

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare