Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bucuria de a dărui, de dincolo de gratii: Deţinuţii din Penitenciarul Aiud au pregătit cadouri de Moş Nicolae pentru copiii de la grădiniţa din Mirăslău

Alexandra Mates

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

De Moş Nicolae, deţinuţii de la Penitenciarul Aiud au  pregătit cadouri pentru copiii care învaţă la grădiniţa cu program normal din comuna Mirăslău. Au recondiţionat şi au pictat personaje din desene animate pe mobilier din lemn, care va ajunge la cei mici, dar au pregătit şi un minirecital de colinde.

Copiii îşi vor primi cadoul, vineri, 5 decembrie. Darul deţinuţilor pentru cei de la grădiniţă constă mai exact  în 23 de scaune şi 2 mese din lemn puse la dispoziţie de partenerul de proiect ” Fundaţia Umanitară „Rescue” Cluj Napoca şi recondiţionate de deţinuţi (reparate, vopsite şi imprimate cu personaje din desene animate).

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

De asemenea, preotul penitenciarului şi reprezentanţi ai partenerului vor susţine un minirecital de colinde.

Proiectul urmărreşte creşterea responsabilizării deţinuţilor prin implicarea directă în acţiuni în beneficiul comunităţii, valorizarea muncii, precum şi sensibilizarea opiniei publice referitor la realităţile sistemului penitenciar.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament

Bogdan Ilea

Publicat

în

România, printre țările cu cea mai mică speranță de viață din UE. Cine se află sub noi în clasament România este a 3-a țară cu cea mai mică speranță de viață din UE, doar două țări fiind mai slabe la acest capitol decât noi. La partea opusă a clasamentului se află țări precum Spania sau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea