Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

Bucureștean de 47 de ani, REȚINUT de polițiștii din Aiud, după ce a fost prins MORT DE BEAT la volan, de două ori în aceeași zi

Bogdan Ilea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bucureștean de 47 de ani, REȚINUT de polițiștii din Aiud, după ce a fost prins MORT DE BEAT la volan, de două ori în aceeași zi

Un bucureștean de 47 de ani a fost reținut de polițiștii din Aiud după ce a fost prins beat la volanul autoturismului de două ori în aceeași zi.

Citește și: Tânăr de 23 de ani, din Șibot, prins de polițiști BEAT MANGĂ la volan și cu permisul suspendat: S-a ales cu dosar penal

La data de 4 martie 2024, în jurul orei 15.30, polițiștii rutieri din Aiud au depistat un bărbat de 47 de ani, din municipiul București, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Transilvaniei din Aiud, fiind sub influența alcoolului.

În urma testării conducătorului auto, cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 0,91 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, în vederea stabilirii alcoolemie.

Față de acesta, a fost întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de conducere sub influența alcoolului, iar permisul de conducere i-a fost suspendat, fiindu-i eliberată dovadă înlocuitoare, fără drept de circulație.

Ulterior, în jurul orei 23.40, polițiștii Secției 3 Poliție Rurală Aiud l-au depistat pe bărbat în timp ce conducea același autoturism, pe DJ 107 I, în afara municipiului Aiud.

De această dată, bărbatul a refuzat să se supună testării cu aparatul etilotest și a fost condus la spital unde i-au fost recoltate mostre de sânge, pentru a se stabili dacă era sub influența alcoolului.

Potrivit rezultatelor de laborator, bărbatul ar fi avut o îmbibație alcoolică de 2,37 g/l alcool pur în sânge, la prima probă, respectiv de 2,18 g/l alcool pur în sânge, la cea de-a doua probă.

Față de acesta, a fost întocmit un nou dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere cu permisul suspendat și conducere sub influența alcoolului și a fost luată măsura reținerii, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 5 martie, să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre

Ziarul Unirea

Publicat

în

Preotul Ioan Sabău, arestat de câteva ori de comuniști, a creat la Vinerea obiceiul Păștenilor care dăinuie și în zilele noastre PREOTUL IOAN SABĂU – „CEL MAI IUBIT DINTRE VINERENI” – ,,Abia în închisoare în închisoare mi-am început misiunea preoțească, acolo am învățat să mă rog și tot acolo am simțit dependența de Dumnezeu, pentru […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea