Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bonnie și Clyde de România: Doi vârstinici au furat un colier de 4.000 de lei dintr-o casă de amanet

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024
Doi vârstnici au fost surprinși pe camerele de luat vederi, în timp ce au sustras un lanț de aur. Administratorul casei de amanet din Bârlad, unde s-a produs ”jaful”, a făcut publice imaginile cu cei doi. El susține că aceștia au acționat similar și în alte case de amanet.

Proprietarul casei de amanet din Bârlad a făcut publice imaginile cu cei doi bătrâni, nemulțumit că în urma plângerii înaintate Poliției Bârlad, autorii nu au fost descoperiți, deși a pus la dispoziția organelor de cercetare imagini concludente surpinse de camerele de supraveghere.

Acesta susține că respectivul cuplu ar fi sustras bijuterii, într-o manieră similară, și din alte case de amanet.

Am oferit o recompensă de 500 de lei, în speranța că vom afla cine sunt cei doi. Știu că acționează și în Vaslui, și în Bârlad, dar și la Iași. Nu este prima dată”, a precizat proprietarul casei de amanet din Bârlad.

YouTube video

În imagini se observă o femeie și un bărbat în vârstă, care par interesați de achiziționarea unei bijuterii. Angajata casei de amanet le prezintă celor doi mai multe lanțuri de aur, iar în timp ce femeia pare nehotărâtă și cere să vadă mai multe, bărbatul e filmat cân bagă un lanț în buzunar.

Angajații au constatat lipsa colierului, în valoare de aproximativ 4.000 de lei, abia după plecarea celor doi.

Polițiștii au deschis o anchetă în acest caz, însă, deocamdată, nu au identificat cele două persoane.

„La data de 4 februarie a.c., polițiștii Poliției Municipiului Bârlad au fost sesizați prin plângere și au deschis dosar penal, în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt. Cercetările sunt efectuate sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Bârlad, în vederea identificării persoanelor implicateși dispunerea măsurilor legale”, a precizat, purtătorul de cuvânt al IPJ Vaslui, Bogdan Gheorghiță.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”?

Unirea Ziarul

Publicat

în

O noua escrocherie: ”Mă auziți acum? De ce să nu răspunzi cu ”Da”? În era digitală actuală, în care suntem profund interconectați prin internet, escrocheriile telefonice rămân o amenințare persistentă și în continuă evoluție. Printre numeroasele tactici folosite de infractori pentru a profita de încrederea oamenilor, escrocheria cunoscută sub numele de „Mă auziți acum?” se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea