Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Bogdan Medrea (PSD): Skatepark-ul din Alba Iulia, un pericol. Are nevoie de personal calificat, de un cadru medical

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Skatepark-ul din Alba Iulia are nevoie de un personal calificat care să aibă grijă ca regulamentul să fie respectat și de un cadru medical care să acorde primul ajutor în caz de accidente, a afirmat, joi, consilierul local al municipiului Alba Iulia, din partea PSD, Bogdan Medrea.   

Bogdan Medrea06”Este o investiție care nu este fezabilă. Banii puteau fi folosiți în alte domenii. Este un pericol pentru copii, pentru cei care îl exploatează, deoarece nu este un personal calificat care să aibă grijă de acest skatepark, la fel ca și la orice bază sportivă. Bazinul Olimpic, până la orice teren de tenis simplu, are un asemenea personal. Gândiți-vă că este un sport extrem care ar trebui monitorizat și ar trebui să aibă un regulament și un angajat care să aibă grijă să se respecte acest regulament. Eu mă întreb ce se întâmplă cu un copil care se va accidenta acolo. Cine va fi de vină? Cine va răspunde? Este în subordinea primăriei, trebuie să aibă un angajat, un cadru medical”, a afirmat Bogdan Medrea.

Consilierul local a amintit, în acest sens, că la Bazinul Olimpic din Alba Iulia este angajat un salvamar.

Citește și Skatepark-ul din Cetatea Alba Carolina, deschis oficial. Hava: Nu există altul în țară făcut atât de bine

Skatepark-ul a fost inaugurat în 9 octombrie. Obiectivul se desfășoară pe o suprafață variat accidentată, terasată, cu plan înclinat având în dotare rampe și balustrade specifice pentru sportul cu role, skateboard sau biciclete. Față de cota accesului pietonal din latura de est a Cetății s-au înregistrat diferențe de nivel de la 1,20 până la 2,50 metri. Suprafața platformei Skatepark-ului este de 2.191 mp (inclusiv utilități, grup sanitar) înglobând diverse structuri prefabricate, alei, gradene placate cu piatră, jardiniere, zone verzi, sistem de iluminat și mobilier urban.

Câştigătorul licitaţiei organizată pentru amenajarea acestui obiectiv situat pe contragarda bastionului Sfânta Elisabeta a fost General Game, din Sântimbru, aparținând lui Mircea Sabău-Tătar. Investiția s-a ridicat la 2.814.136,15 lei (cu TVA) – o mare parte din sumele necesare pentru finalizare fiind obținute prin fonduri europene.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

FOTO „Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat

Ziarul Unirea

Publicat

în

„Transapuseana”, șoseaua spectaculoasă din sudul Munților Apuseni, tot mai aproape de finalizare: Primul lot a fost recepționat Vineri, 26 aprilie 2024, a avut loc recepția lucrărilor pe lotul 1 al Transapusenei care totalizează nu mai puțin de 43 de kilometri. Un drum de poveste, emblematic pentru județul Alba și pentru România. Citește și: FOTO Cum […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea