Rămâi conectat

Sport

Bogdan Borza – în fruntea echipei naţionale de tenis a României

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Tânărul tenisman cugirean, Bogdan Borza de la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir se află în fruntea echipei naţionale care va reprezenta România la Campionatul European Whinter Cups, categoria 14 ani, ce va avea loc în 4-6 februarie 2011. Această poziţie a ocupat-o în urma „Selecţiei Naţionale de Toamnă 14 ani”, din perioada 13-19 noiembrie, la care a fost convocat alături de alţi 16 jucători de aceeaşi vârstă.
În ciuda faptului că Bogdan Borza a jucat accidentat, el a reuşit să se impună în cadrul turului preliminar, în faţa a şase adversari din cei şapte cu care a jucat: Madaraş Dragoş din Deva (6-2; 6-2), Cozma Daniel din Satu Mare (6-0; 6-2), Efrim Ion din Constanta (2-6; 4-6), Iordache Sorin din Slobozia (6-0; 6-0), Bucur Sergiu din Constanţa (6-4; 6-3), Frunză Nicolae din Bucureşti (6-4;6-3), Grigorescu Alexandru din Sinaia (6-0; 6-1).
La sfârşitul competiţiei, tânărul tenisman al CSO Cugir, Bogdan Borza a ocupat locul 2, deşi a avut acelaşi număr de victorii, adică şase, ca şi competitorul lui, Efrim Ion aflat pe locul 1.
Pe lângă faptul că va face parte din lotul naţional la Campionatul European Whinter Cups, Bogdan Borza a câştigat dreptul de a participa la cele mai importante două concursuri de 14 ani care se vor desfăşura în Franţa pe 14 ianuarie şi 7 martie 2011. În aşteptarea acestor importante competiţii, tânărul talent cugirean îşi va continua pregătirea sub îndrumarea antrenorului său de tenis, Sorin Bărăştean de la Clubul Sportiv Orăşenesc Cugir. Îl felicităm şi noi pentru aceste performanţe şi îi dorim să obţină rezultate remarcabile la competiţiile care-l aşteaptă. (C.P.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

În a doua rundă a DNS, CSU Alba Iulia a pierdut, cu Știința Petroșani, scor 8-40

Dan HENEGAR

Publicat

în

În etapa a doua a Diviziei Naționale de Seniori (al doilea eșalon valoric al rugbyului autohton) CSU Alba Iulia, revenită în competiții după un an de pauză, a oferit o replică viguroasă Științei Petroșani. Meciul a fost cîștigat de gruparea din Valea Jiului cu scorul de 40-8 (19-8), rezultatul fiind cel mai strâns din istoria […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea