Rămâi conectat

Sport

Bodea (Euro Şpring), achiziţionat de Industria Galda de Jos!

Dan HENEGAR

Publicat

în

Bodea Industria Galda de JosAtacantul Cristian Bodea (23 ani), revine la Industria Galda de Jos, echipă cu care a promovat în vară în Liga a 3-a. Din pricina unor probleme medicale, fotbalistul nu a putut juca în barajul de la Deva, câştigat la penalty-uri de gruparea din Alba împotriva formaţiei CS Ghiroda (Timiş).

Fotbalistul a evoluat în tur la Euro Şpring, marcând 7 goluri în prima parte a campionatului şi se întoarce, după 6 luni, la formaţia găldeană care anul trecut îl achiziţionase de la Energia Săsciori. Pentru a-şi asigura serviciile fotbalistului de bandă stângă, divizionata terţă va achita suma de 5000 de lei.

Ştiu că cluburile s-au înţeles asupra transferului şi îl aştept pe fotbalist la antrenamente. Bodea este un jucător pe care l-am dorit foarte mult, pentru a contrabalansa plecările lui Cernea şi P. Păcurar„, a declarat antrenorul Paul Ciucă (Industria Galda). „Putem spune că tranzacţia este parafată în linii mari, am stabilit condiţiile financiare, rămâne să mai semnăm documentele, după ce vom încasa banii„, a spus Daniel Rusu, primarul comunei Şpring.

*Şi N. Găldean vizat de Galda, joi amical în nocturnă la Pianu

Un alt fotbalist ce ar putea evolua în retur la Industria este mijlocaşul N. Găldean (s-a pregătit în vara precedentă cu Industria), ce aparţine de Şurianu Sebeş, acesta urmând să discute cu gruparea din „Arini” posibilitatea plecării. Altfel, joi, de la ora 18.00, Industria Galda de Jos susţine o partidă de verificare, în nocturnă, cu ASC Pianu.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de seturi și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea