Rămâi conectat

Actualitate

Blajul, polul frigului din județul Alba

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Cea mai scăzută temperatură înregistrată în judeţul Alba joi dimineaţă a fost la Blaj, unde termometrele de la staţia meteo au măsurat, înainte de ora 8.00, minus 22 de grade Celsius.

În ceea ce privește recordul de temperatură negativă din această iarnă, minus 35 de grade Celsius, a fost înregistrată, azi-dimineață, la Întorsura Buzăului, în judeţul Covasna.

Județul Alba rămâne sub informare de ger până vineri la ora 10.00. Întrega țară se află sub o informare de vreme deosebit de rece. Meteorologii au anunţat că vremea va fi geroasă mai ales în cursul nopţilor şi al dimineţilor. Temperaturile minime vor coborî frecvent sub -15 grade, iar izolat chiar sub -25 grade. Maximele diurne vor fi preponderent negative şi se vor încadra, în general, între -10 şi 0 grade.

Prognoza meteo pentru următoarele trei luni: valorile termice vor fi apropiate de cele normale, iar cantităţile de precipitaţii vor fi în creştere În următoarele trei luni regimul termic va fi apropiate de normele climatologice, urmând ca în luna martie să se înregistreze în unele zone 6 grade Celsius. Specialiştii au anunţat că precipitaţiile vor fi în creştere, în lunile ianuarie şi martie, în majoritatea regiunilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori

Unirea Ziarul

Publicat

în

Schimbări la WhatsApp. Funcții noi care vor putea fi folosite de utilizatori Utilizatorii WhatsApp vor putea folosi, în curând, filtre pentru a separa şi localiza mai rapid mesajele. WhatsApp anunţă introducerea filtrelor pentru accesarea mai rapidă a mesajelor, o funcţionalitate care seamănă cu ceea ce există de foare mulţi ani în Gmail. Vor exista trei […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea