Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

BLAJ: Tânăr pus pe scandal și bătaie amendat de jandarmi

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Pentru că a aruncat cu pietre după un cunoscut, l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia, un tânăr din Blaj a fost sancţionat de jandarmi cu amendă contravenţională în valoare de 400 de lei. Fapta s-a petrecut luni, 1 septembrie, la ora 23.40, pe strada Plopilor din municipiu.

În timp ce se îndrepta spre domiciliu, Zabar R., în vârstă de 17 ani, a observat un cunoscut şi a vrut să-l abordeze în vederea discutării unor divergenţe mai vechi. Ignorat fiind, a aruncat cu pietre după acesta, l-a înjurat şi l-a ameninţat cu bătaia, continuând până când bărbatul s-a adăpostit în propria locuinţă.  Fără să ţină cont de ora târzie din noapte, tânărul a continuat să-l înjure şi să arunce cu pietre în gardul şi curtea gospodăriei, deranjând astfel şi locuitorii din vecinătate.

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

A fost oprit la timp de un echipaj de jandarmerie – care a sosit la faţa locului în urma unui apel la 112 – şi sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 400 de lei. În sarcina sa, potrivit prevederilor Legii 61/1991, rep. şi mod.,  au fost reţinute două contravenţii, respectiv săvârşirea în public de fapte, acte sau gesturi, obscene, proferarea de injurii, expresii jignitoare sau vulgare, ameninţări cu acte de violenta împotriva persoanelor sau bunurilor acestora, de natură să tulbure ordinea şi liniştea publica sau sa provoace indignarea cetăţenilor (…) şi tulburarea, fără drept, a liniştii locuitorilor prin producerea de zgomote cu orice aparat sau obiect ori prin strigate sau larmă”, precizează Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles

Ziarul Unirea

Publicat

în

Elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, vizită la Parlamentul European de la Bruxelles Săptămâna trecută, un grup de 13 elevi de la „Colegiul Național Lucian Blaga” din Sebeș, coordonați de doamnele profesoare Todor Cornelia si Crișan Monica au fost beneficiarii unei mobilități de grup la Charberoi și Bruxelles, Belgia, mobilitate finanțată de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea