Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Politică Administrație

Blaga, la Alba Iulia: Tăriceanu e de un populism deșănțat. Să vină PSD-ul cu un om la locul lui și îl votăm să preia președinția Senatului

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Copreședintele PNL, Vasile Blaga, a declarat, sâmbătă, la Alba Iulia, în cadrul unei conferințe de presă, că liberalii nu-și doresc președinția Senatului, făcând apel către social-democrați ”să vină cu un om la locul” și îl vor vota, susținând că Tăriceanu este de un ”populism deșănțat”.

Vasile Blaga a afirmat că nici el, nici Teodor Atanasiu nu-și doresc președinția Senatului, însă doresc să-l schimbe pe Tăriceanu în fiecare secundă pentru că nu își face datoria.

Blaga01

”O vrea Atanasiu președinția Senatului, o vrea Blaga președinția Senatului? Și am declarat foarte clar, nici eu, nici Atanasiu nu ne dorim președinția Senatului. Și nici nu vom candida pentru președinția Senatului. Să vină PSD-ul cu un om la locul lui și să preia că noi îl votăm atâta timp cât Tăriceanu nu își face datoria”, a afirma Blaga.

Copreședintele PNL a mai adăugat că liberalii au strâns semnăturile pentru demiterea lui Tăriceanu și doresc să-l schimbe ”în fiecare secundă” pentru că este de un ”populism deșănțat”.

”Noi dorim să-l schimbăm din fruntea Senatului pe domnul Tăriceanu și vrem în fiecare secundă, din cu totul alte motive. Domnia sa este de un populism deșănțat. Acțiunile domniei sale față de Justiție le vedeți în fiecare zi. Dacă le-ar face de la sediul ALDE, nicio problemă, este un președinte de partid, partidul are propria abordare față de Stat, față de instituțiile Statului”, a spus Blaga.

Blaga a mai spus că Tăriceanu se folosește de Senat să-și promoveze ideile și partidul.

Copreședinții PNL, Vasile Blaga și Alina Gorghiu, se află, sâmbătă, la Alba Iulia, pentru a participa la evenimentul de lansare a candidaților PNL din județul Alba.

La conferința de presă au mai participat președintele PNL Alba, Mircea Hava, prim-vicepreședintele PNL, Teodor Atanasiu și secretarul general adjunct al PNL, Florin Roman.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP

Bogdan Ilea

Publicat

în

Lucrări de modernizare la două străzi din comuna Horea: Licitația de aproape 9 milioane de lei, lansată în SEAP Primăria comunei Horea a lansat pe Sistemul Electronic de Achiziții Publice, proiectul care dorește modernizarea a peste 5 kilometrii de drum. Este vorba despre strada Bisericii și drumul vicinal Horea – Teiu – Preluca. Aproximativ 4,5 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea