Rămâi conectat

Politică Administrație

Blaga: Femeile din PNL vor face diferența față de PSD. Sprijin ca cel puțin 30% din liste să cuprindă nume de colege

Ziarul Unirea

Publicat

în

Copreședintele PNL Vasile Blaga a declarat sâmbătă, la Gala Femeilor Liberale, că femeile din PNL vor face diferența față de PSD, precizând că își exprimă sprijinul ca cel puțin 30% din listele electorale să cuprindă nume de femei din partid.

Vasile Blaga„Candidații noștri bărbați au nevoie de dumneavoastră în toată această bătălie electorală pentru a ne apropia cât mai mult de cetățeni. Sigur, candidați și multe dintre dumneavoastră, nu atât cât ne-am dori. Și eu am sprijinit și sprijin ca cel puțin 30% din liste să cuprindă nume de colege de-ale noastre și pentru asta vreau și eu un lucru: implicați-vă și aveți curaj. Să știți că gratis nimic nu vine. Vă doresc foarte mult succes, pentru că sunt convins că altfel va arăta și administrația publică locală și Parlamentul României din acest an electoral”, a precizat Blaga.

El le-a mai spus colegelor liberale că vor avea o contribuție decisivă la câștigarea alegerilor din acest an, menționând că ‘femeile din PNL vor face diferența față de PSD’.

„Urmează o perioadă foarte grea, un an electoral cu două bătălii grele — localele și generalele — și contez foarte mult pe dumneavoastră și sunt sigur că veți avea o contribuție decisivă la câștigarea acestor alegeri de către noi, PNL. Eu cred că femeile din PNL vor face diferența față de PSD, dar și față de toate campaniile de până acum. Și nu spun asta ca să vă flatez, o spun bazându-mă pe realitate. Pentru că realitatea lui 2016, pentru cine vrea să o vadă cu adevărat, arată că românii și româncele sunt mult mai preocupați de calitatea vieții lor și mai vocali și mai exigenți față de cei care răspund de aceste lucruri. Și aceasta este diferența fundamentală dintre alegerile locale din 2016 față de cele de până acum”, a spus copreședintele PNL, citat de Agerpres.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău!

Unirea Ziarul

Publicat

în

USR Mirăslău: Tünde-Renata Giurgiu, o viziune de succes pentru Primăria Mirăslău! USR Mirăslău are plăcerea de a anunța candidatura, pentru funcția de primar al comunei Mirăslău, a președintei filialei USR, Tünde-Renata Giurgiu. Aleasă cu o majoritate covârșitoare de voturi, în cadrul Adunării Generale a filialei, Renata este candidatul ideal, având o viziune clară și inovatoare […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea