Rămâi conectat

Actualitate

Biserica trece în online: Pomelnice pe email și banii în cont. Lumânările aprinse acasă costă 1 sau 3 lei

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În plină criză de coronavirus, anumite parohii trec în epoca digitalizării. Parohia Techerghiol își informează enoriașii că pot trimite pomelnicul pe email, banii pentru acesta în contul parohiei, iar dacă doresc să aprindă lumânări acasă, acestea vor costa un leu cea mică și 3 lei cea mare.

”Pomelnicul dumneavoastră îl puteți trimite pe adresa de email a Parohiei, îl vom printa, iar apoi îl vom pomeni la Sfânta Liturghie și la Taina Sfântului Maslu.

Jerta dumneavoastră pe care în mod normal o atașați unui pomelnic, însemnând o sumă de bani oferită benevol o depuneți online tot în contul Parohiei.

Dacă doriți să aprindeți o lumânare o puteți face de acasă, cum?

– tot pe email menționați numărul de lumânări (mică,-1 leu, mare de ceară -3 lei) și numele pe care faceți comanda, în contul Parohiei faceți plata online a acestora.

– o dată pe zi un angajat al nostru va aprinde la lumânărar lumânările comandate de dumneavoastră pe email.

Facem două mențiuni importante:

Banii înregistrați în cont, atât de la lumânările vândute cât și donațiile benevole care însoțesc pomelnicele online, vor fi direcționați către finalizarea Așezământului de copii abandonați și mame aflate în dificultate din Techirghiol, proiect pe care acum îl punem la dispoziția celor carantinați din cauza Covid-19.”, arată Parohia Techerghiol.

Sursa: stiripesurse.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament

Unirea Ziarul

Publicat

în

Pentru ce vehicule NU mai e nevoie de ITP. Ce mașini trebuie să facă ITP-ul la 6 luni – lege adoptată în Parlament Camera Deputaţilor a adoptat, decizional, proiectul de lege privind aprobarea Ordonanţei Guvernului 3/2024 pentru modificarea unor acte normative din domeniul transportului rutier. Astfel, sunt exceptate de la obligaţia de a efectua inspecţia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea