Biserica trece în online: Pomelnice pe email și banii în cont. Lumânările aprinse acasă costă 1 sau 3 lei

Paul Voicu - Primar 2020

În plină criză de coronavirus, anumite parohii trec în epoca digitalizării. Parohia Techerghiol își informează enoriașii că pot trimite pomelnicul pe email, banii pentru acesta în contul parohiei, iar dacă doresc să aprindă lumânări acasă, acestea vor costa un leu cea mică și 3 lei cea mare.

”Pomelnicul dumneavoastră îl puteți trimite pe adresa de email a Parohiei, îl vom printa, iar apoi îl vom pomeni la Sfânta Liturghie și la Taina Sfântului Maslu.

ELIT

Jerta dumneavoastră pe care în mod normal o atașați unui pomelnic, însemnând o sumă de bani oferită benevol o depuneți online tot în contul Parohiei.

Dacă doriți să aprindeți o lumânare o puteți face de acasă, cum?

Mihail David - 2020

– tot pe email menționați numărul de lumânări (mică,-1 leu, mare de ceară -3 lei) și numele pe care faceți comanda, în contul Parohiei faceți plata online a acestora.

– o dată pe zi un angajat al nostru va aprinde la lumânărar lumânările comandate de dumneavoastră pe email.

Facem două mențiuni importante:

Banii înregistrați în cont, atât de la lumânările vândute cât și donațiile benevole care însoțesc pomelnicele online, vor fi direcționați către finalizarea Așezământului de copii abandonați și mame aflate în dificultate din Techirghiol, proiect pe care acum îl punem la dispoziția celor carantinați din cauza Covid-19.”, arată Parohia Techerghiol.

Sursa: stiripesurse.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

2 Comentarii

Marius 22 martie 2020 at 14:50

Nici in plina criza preafercitii nostrii nu se mai satura de bani, nu pot sa faca nimic fara! Si mai zice ca au frica de Dumnezeu!

Elena 22 martie 2020 at 23:47

Nu pot sa cred asa ceva, nu se dau batuti nici morti. Sa puna banii online, numai sa ii puna. Fac ce fac si tot la bani ajung, ca asta ii roade de fapt cel mai tare. Doamne cat de penibil suna, punerti bani in cont pentru o lumanare de trei lei care facr, ce? Care nu face nimic.

Comentariile sunt oprite

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...