Rămâi conectat

Curier Județean

Biserica Ortodoxă invită tinerii în tabără de iarnă la Arieșeni

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Grupul de Inițiativă pentru Tineret din cadrul Protopopiatului Ortodox Alba Iulia invită tinerii în tabără de iarnă în Stațiunea Montană Arieșeni. Acțiunea se adresează, în primă instanță, liceenilor și studenților, urmând ca în funcție de solicitări, ulterior, să se organizeze serii de tabere și pentru tinerii din ciclul gimnazial.

În cadrul acestei tabere, tinerii se pot bucura de urmatoarele activități: practicarea sporturilor de iarnă (schi, lecții de schi, snowbord), plimbări cu ATV-ul în natură, plimbări cu sania trasă de cai, plimbări cu telescaunul și ateliere de animație socio-educativă și dezvoltare personală.

Această tabără are scop educativ şi recreativ pentru tineri. În cadrul acestei acțiuni, tinerii pot descoperi valori precum dragostea şi prietenia, într-un climat de siguranţă şi îndrumaţi de persoane instruite pentru a-şi desăvârşi formarea individuală. De asemenea, sunt ajutaţi să descopere muntele, jocul, sportul, rugăciunea împreună şi să îşi facă prieteni, într-o atmosferă în care primează dragostea şi respectul faţă de celălalt.

Perioada de desfășurare, a taberei, este între 7-10 ianuarie 2016.

Informații pentru înscriere se obțin la telefoanele: 0734534522 Pr. Tudor Man și 0757791736 Teofil Slevaș.

(V.N.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi”

Bogdan Ilea

Publicat

în

Indiferență crudă față de durerea animalelor: Două pisici au fost otrăvite, în cartierul albaiulian „Tolstoi” Într-un colț liniștit al cartierului Tolstoi, pe strada Septimius Severus, au avut loc în ultimele zile două evenimente, care au scos incă o dată la lumină latura întunecată a naturii umane. În decursul a opt zile, două pisici inocente au […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea