Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Actualitate

Bilanțul Poliției Alba pentru minivacanța de 1 Decembrie: 159 de intervenții și peste 430 de amenzi aplicate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În perioada 28 noiembrie – 02 decembrie 2015, cu ocazia minivacanţei prilejuită de Ziua Naţională a României, poliţiştii din Alba au acţionat pentru liniştea şi siguranţa cetăţenilor din judeţul nostru.

 

Gabriel Pleșa vă urează Paște Fericit!

Potrivit IPJ Alba, “în cele 4 zile, poliţişti din structurile de ordine publică, rutieră, investigaţii criminale, investigare a criminalităţii economice şi arme, explozivi şi substanţe periculoase, au constatat 44 de infracţiuni, din care 25 de natură judiciară, 2 la Codul Silvic, 16 la regimul rutier şi una de altă natură.

politisti Alba (2)

Totodată, au fost aplicate 436 de sancţiuni contravenţionale, în valoare totală de 87.817 lei, din care 68 la Legea 61/1991 republicată pentru sancţionarea faptelor de încălcare a normelor de convieţuire socială şi a liniştii publice, 357 la O.U.G. 195/2002 privind circulaţia pe drumurile publice şi 11 la alte acte normative.

 

Dintre sancţiunile la regimul circulaţiei rutiere, 107 au fost aplicate pentru viteză excesivă, 2 pentru lipsa anvelopelor de iarnă, iar restul au fost aplicate pentru alte abateri.

Au fost reţinute 35 de permise de conducere şi au fost retrase 14 certificate de înmatriculare.

 

Poliţiştii au avut, în total, 159 de intervenţii la evenimente, din care 142 au fost sesizate prin SNUAU 112.”


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul

Suciu Andra-Ioana

Publicat

în

Ce se mănâncă în prima zi de Paște: Care este primul aliment pe care trebuie să îl consumi pentru a avea noroc și prosperitate tot anul Sărbătorile Pascale sunt se numără printre cele mai importante din an, momentul în care creștinii de pretutindeni sărbătoresc Învierea Mântuitorului Iisus Hristos. Este o perioadă încărcată de tradiții și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea