Bilanț ÎNFIORĂTOR provocat de coronavirus în Italia: Încă 662 de morți în ultimele 24 de ore, urcă totalul la 8.165

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Conform autoritatilor italiene, bilanțul morților din peninsulă a ajuns la 8.165, după ce încă 662 de persoane au murit, în ultimele 24 de ore, fiind infectate cu coronavirus.

De asemenea, Italia a inregistrat inca 6.153 de cazuri noi in ultimele 24 de ore. Italienii au un total 80.539 de cazuri. 10.361 de persoane au fost declarate vindecate.

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT

În urmă cu o săptămâna, pe 19 martie, Italia a devenit țara cu cele mai multe decese cauzate de COVID-19, depășind China. Institutul Național de Sănătate din Italia a anunțat că aproape 9% din numărul total al bolnavilor sunt angajați din sistemul medical. Într-o conferință de presă susținută marți, premierul italian a anunțat că vor crește amenzile acordate persoanelor care părăsesc nejustificat izolarea la domiciliu. Totodată, printr-un nou decret, autoritățile locale au autorizația, din partea Guvernului, de a înăspri pedepsele pentru cei care nu respectă măsurile de limitare a răspândirii COVID-19. Amintim că printre cei care și-au pierdut viața în Peninsulă, se numără și șapte cetățeni români, conform Ministerul Afacerilor Externe.

PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

sursa: ziare.com biziday.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419