Rămâi conectat

Actualitate

Biciclete pentru navetişti. Care sunt condiţiile prin care statul oferă tichetele valorice

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Proiectul de lege care prevede acordarea de tichete valorice pentru angajaţii care vor să-şi achiziționeze o bicicletă urmează să primească, astăzi, avizul  de la Comisia de Buget a Camerei Deputaţilor.

Potrivit acestei iniţiative legislative, angajatorii vor avea posibilitatea să acorde angajaților subvenții sub forma unor tichete de bicicletă, pentru deplasări spre locul de muncă sau în interes de serviciu, tratate drept cheltuieli sociale cu deductibilitate limitată, o dată la trei ani, cu o valoare maximă a subvenției de 1.500 de lei.

 Totodată, angajatorii vor avea posibilitatea să acorde indemnizații pentru mersul pe bicicletă angajaților care utilizează acest mijloc de transport pentru a se deplasa la locul de muncă sau pentru deplasările în interes de serviciu. Această indemnizație va fi acordată tot sub forma tichetelor de bicicletă, într-o limită anuală de 300 de lei, pentru o valoare de 0,33 lei/kilometru.

Sursa: antena3.ro

Salvează


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Vagoane suplimentare la unele trenuri în minivacanța de 1 Mai și Paști 2024 Din cele 20 de trenuri introduse temporar spre litoral, niciunul nu oprește în județul Alba *Călătoria cu trenurile CFR de la Oradea la Mangalia, lungă „cât o zi de post”! În perioada 30 aprilie/1 mai – 6/7 mai, cu prilejul minivacanței de […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea