// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');

Berbeceanu: „Voi, ăştia de o ardeţi toată ziua cu Legile Justiţiei, ia reglementaţi şi asta. Dă-vă…”

Într-un mesaj postat pe facebook, Traian Berbceanu a lansat un mesaj dur față de proiectul noilor legi ale justiției:

”Voi, ăştia de o ardeți toată ziua cu „legile justiției” v-ați gândit vreodată să prevedeți acolo, undeva, că ăia condamnați penal să nu mai poată să ocupe demnități publice în țărişoara asta? Dar să stipulați pe undeva că cei față de care s-a început urmărirea penală, ori au fost chiar trimişi în judecată să fie suspendați din funcțiile deținute, până la pronunțarea unei hotărâri definitive, v-ați gândit?

De ce voi puteți, condamnați fiind ori cercetați în diferite faze procesuale, să ocupați funcții importante taman în legislativul țării, ori să fiți miniştri, preşedinți de consilii județene sau primari?

De ce, în timpul ăsta, un polițist, procuror sau judecător, odată cu trimitetea în judecată este suspendat din funcție, iar voi ba?

Acum patru ani de zile am fost arestat, nevinovat fiind! Am fost trimis în judecată în baza unui dosar falsificat, construit pe probe contafăcute, în modul cel mai barbar, cel mai ordinar! Am fost achitat în primă instanță de Înalta Curte de Casație şi Justiție şi aştept finalizarea procesului.

Dar în tot timpul ăsta am fost suspendat din funcție şi am primit mai puțin de jumătate din salariul care mi se cuvenea.
Şi în tot timpul ăsta v-am văzut pe voi, unii condamnați definitiv, alții cercetați penal şi trimişi în judecată, cum beneficiați de tratament preferențial față de mine, cum conduceți mai departe parlamentul, ministere, consilii județene sau primării!

Păi cum vine asta, voi ăştia care o ardeți cu „legile justiției”?! Cum vine asta, luptători pentru dreptate ce vă pretindeți a fi? Cum era aia cu „egalitatea în fața legii”?

Dacă vreți să fiți credibili, ia reglementați şi asta că mă simt discriminat!…dă-vă…”

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

6 Răspunsuri la Berbeceanu: „Voi, ăştia de o ardeţi toată ziua cu Legile Justiţiei, ia reglementaţi şi asta. Dă-vă…”

 1. #DEMOCRATIEINCOLONIE 13.11.2017 la 22:59

  Bla, bla, bla-uri de PUSCARIABIL ! Un om ca el nu ar avea ce sa caute in POLITIE intr-un stat democratic.

 2. Ghita 14.11.2017 la 7:41

  D-le Berbeceanu, nu v-ati prins , inca, cum e cu legile justitiei la noi? Legea este pentru prostime, pentru iobagi, alesii sunt deasupra. Lor nu li se aplica legile justitiei si in general nici o lege . Deaia ei sunt nelegiuiti. Nu pot fi atinsi de lege, nu raspund pentru nimic. Lor li se aplica doar legile, ordonantele, etc., prin care beneficiaza de indemnizatii speciale, pensii speciale, sporuri speciale, situatii speciale s.a.. Daca asta vrea poporul…Sa nu ne miram daca intr-o zi se va alege praful de tara asta minunata, dar fara noroc, din pacate locuita de acest popor fara rost…

 3. albaiulian 14.11.2017 la 10:18

  CORECT! si as mai adauga sa se revina la Legea ilicitului, ca buna mai era dar au abrogat-o!!!!!!

 4. cetatean 14.11.2017 la 16:35

  Foarte bine spus! Dar cine sa faca legi bune in tara asta daca e u Parlament plin de penali si corupti!

 5. stef 14.11.2017 la 17:33

  Dar,de ce voi cei din justitie,pedepsiti o persoana fara a fi vinovata si nu raspundeti cu nimic ?.Nu ar fi cinstit ca in acest caz sa raspunzi in acelas fel cu cel pe care l-ai pedepsit?.

 6. Tara lui Papura Voda 15.11.2017 la 22:14

  Asa-i cand lupul e paznic la oi…