Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Benny Adegbuyi, mesaj emoționant după victoria cu Badr Hari: „Inima mea este 100% a României. Mulțumesc pentru tot, patria mea!”

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

În urma unei victorii prin knockout împotriva lui Badr Hari, aiudeanul Benny Adegbuyi a oferit o reacție emoționanță pe pagina sa de pe o rețea de socializare, spunând că deși lumea crede că este din altă țară, casa sa este și va fi România, iar victoria lui este a tuturor românilor.

„Uneori lumea mă oprește pe stradă și îmi vorbește în engleză, crezând că sunt din altă țară, dar casa mea a fost, este și va fi România. Aici m-am născut, aici am crescut și tot aici vor locui și copiii mei. Prin venele mele curge sânge românesc, iar inima mea este 100% a României. Oriunde voi ajunge în carieră, voi spune cu mândrie că sunt român și voi vorbi la superlativ despre țara mea. Mulțumesc pentru tot, patria mea! Victoria asta nu este doar a mea, este a României!”, a scris Benny Adegbuyi pe facebook.

În noaptea de duminică, luptătorul de 35 de ani l-a făcut KO în repriza a treia pe Badr Hari, unul dintre cei mai mari kickboxeri din istorie. Marocanul, favorit net înainte de start, s-a văzut trimis la podea de o lovitură puternică, încasată din plin în față, după care a sângerat. Adegbuyi i-a spart nasul, Hari a fost numărat, iar arbitrul a ridicat brațul sportivului român pentru o victorie impresionantă, care îi va propulsa finalul de carieră, din toate punctele de vedere.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024

Ziarul Unirea

Publicat

în

RADARE de WEEKEND în județul Alba: Drumurile monitorizate de Poliţia Rutieră în perioada 27-28 aprilie 2024 Inspectoratul de Poliție Județean Alba a comunicat amplasarea radarelor pe drumurile din județ, în perioada 27-28 aprilie 2024. Citește și: Codul Rutier 2024: Trusa de prim-ajutor sau triunghiurile reflectorizante nu or să mai fie obligatorii pentru o anumită categorie […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea