BCCO Alba Iulia a ”săltat” un bărbat care și-a făcut plantație de canabis în curtea casei

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalităţii Organizate Alba Iulia – Serviciul de Combatere a Criminalității Organizate Sibiu şi procurorii D.I.I.C.O.T. au pus în executare un mandat de aducere privind un medieșean, bănuit că ar desfășura activități pe linia traficului de droguri de risc.

La data de 23 iunie a.c., a fost pus în executare un mandat de aducere emis pe numele unui bărbat, în vârstă de 41 de ani, domiciliat în municipiul Mediaș, bănuit că ar fi dezvoltat mai multe culturi de canabis, atât outdoor, cât si indoor, în locuința în care locuia fără forme legale din mun. Mediaș.

USR - Alegeri parlamentare 2020

În fapt, la data de 21 iunie a.c., în urma unei percheziții domiciliare efectuate la locuința bănuitului de către polițiștii medieșeni, în curtea imobilului au fost descoperite aproximativ 90 de plante de canabis, precum și patru ghivece cu plante de același gen, amplasate în interiorul imobilului.

PMP - Alegeri parlamentare 2020

În urma investigațiilor, în afara localității Mediaș a mai fost identificată o cultură de canabis outdoor de aproximativ 170 de plante, cultură plantată și îngrijită de către persoana în cauză. După desfiinţarea acestei culturi de canabis, a rezultat o cantitate de 77 kg masă vegetală verde – plante de canabis.

În cauză, procurorii au dispus punerea în mișcare a acțiunii penale și reținerea pentru 24 de ore a medieșeanului, pentru săvârșirea infracțiunii de trafic de droguri de risc în formă continuată, faptă prevăzută și pedepsită de art.2 al.1 din Legea nr.143/2000.

În cursul acestei zile va fi prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.

La activităţi au participat şi luptători ai Serviciului de Acțiuni Speciale Sibiu.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

1 comentariu

plus altii 24 iunie 2016 at 19:43

Si altii care coboara lemne din paduri zilnic sau la cateva zile.nu.patesc nimic.mai.in.sus de zlatna La vila de peste drum de castel ala coboara lemne.zilnic sau la cateva zile de atatia ani si nimeni nu il deranjeaza

Comentariile sunt oprite