Rămâi conectat

Actualitate

BCCO Alba Iulia a participat la destructurarea unei rețele traficanți de etnobotanice din Hunedoara și Cluj

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Ofițerii Brigăzii de Combatere a Crimei Organizate Alba Iulia (BCCO) condusă de comisarul Traian Berbeceanu au participat în această dimineață la percheziţii în 10 locații din Hunedoara și Cluj.

Dosarul instrumentat de DIICOT vizează o grupare infracţională ai cărei membrii cumpărau de pe internet substanțe etnobotanice pe care apoi le comercializau în diferite puncte din cele două județe.

Au fost reținuți 10 suspecți de trafic de substanțe interzise care, alături de 6 consumatori vor fi  audiați la sediul DIICOT Deva.

UPDATE: În județul Hunedoara au avut loc 3 descinderi, în localitatea Petrila, restul perchezițiilor fiind efectuate în Cluj și Sălaj. Din toate locațiile vizate au fost indisponibilizate în timpul acțiunii aproximativ 20 de kilograme de substanțe. Drogurile erau aduse din Spania şi Germania prin firme de curierat rapid şi apoi, după prelucrare, erau distribuite în în 20 de judeţe prin dealeri locali, un plic fiind vândut cu sume între 25 şi 45 de lei. În timpul percheziţiilor, la Cluj a fost găsit şi un laborator clandestin de producere a etnobotanicelor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii

Ziarul Unirea

Publicat

în

Mituri, ritualuri și superstiții de Dragobete – sărbătoarea românească a iubirii Dragobetele, sărbătoarea dragostei la români, îşi are rădăcinile în tradiţiile dace şi în credinţa într-un fel de zeu al iubirii, a cărui cinstire, pe 24 februarie, marca simbolic şi începutul primăverii. Dragobete, fiul Dochiei, era zeul dragostei şi al bunei dispoziţii. I se mai […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea