Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bazinul de înot din Sebeș va fi construit cu peste 10 milioane de lei! Ce firmă va proiecta și ridica obiectivul

Ziarul Unirea

Publicat

în

Bazinul de înot din Sebeș va fi construit cu peste 10 milioane de lei! Ce firmă va proiecta și ridica obiectivul

O firmă din Sibiu va proiecta și construi bazinul de înot din municipiul Sebeș, o investiție a Consiliului Județean (CJ) Alba.

După ce la o primă licitație nu a fost depusă, la o valoare estimată a contractului de peste 7,5 milioane de lei, nici măcar o singură ofertă, CJ Alba a majorat suma destinată acestui obiectiv, la peste 10,7 milioane de lei, fiind înregistrate de această dată patru oferte. Recent, CJ Alba a atribuit contractul firmei sibiene Conlan, valoarea contractului fiind de 10.033.941,12 lei.

De acești bani, firma sibiană va realiza serviciile de proiectare şi verificarea tehnică de calitate a proiectului tehnic şi a detaliilor de execuţie, inclusiv asistența tehnică, precum și execuția lucrărilor. Verificarea tehnică de calitate se va realiza de către specialişti atestaţi pe domenii/subdomenii şi specialităţi, alţii decât specialiştii elaboratori ai proiectelor. Conform studiului de fezabilitate, sunt prevăzute lucrări de amenajare a terenului, lucrări de asigurare a utilităţilor, lucrări de construcţii şi instalaţii bazin de înot, procurare şi montare utilaje, echipamente tehnologice şi funcţionale, lucrări aferente organizării de şantier. Investiţia este finanțată din bugetul local al Județului Alba.

Bazinul va fi construit în Parcul Arini, la nr. 2, pe un teren înscris în domeniul public al Județului Alba. Cuva bazinului va avea dimensiunile de 25 x 12,50 metri, cu o adâncime variabilă de la 1,20 la 1,80 metri, cota de 1,80 metri fiind situată în zona de block-starturi. Grupurile sanitare ce deservesc vestiarele și zona dușurilor vor asigura facilitate și pentru persoanele cu dizabilități, fiind organizat un grup sanitar dimensionat și dotat cu mobilier special, conform normelor în vigoare. Zona dușurilor va fi dotată cu pare de duș fixe, cu temporizare, astfel evitându-se vandalizarea acestora și risipa de apă. Clădirea va fi dotată cu toate tipurile de instalații necesare, respectiv termice, sanitare, electrice etc.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRIPublicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane

Unirea Ziarul

Publicat

în

Dosarul „aurarilor ilegali” din Munții Apuseni: Un singur inculpat din gruparea de 15 persoane, retrimis în judecată, întrucât faptele s-au prescris în cazul celorlalte 14 persoane Un bărbat din zona comunei Roșia Montană a fost trimis în judecată de procurori pentru infracțiunea de nerespectare a regimului materiilor explozive. Inculpatul este ultimul din gruparea de 15 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea