Bază sportivă modernă la Sebeș, în valoare de peste 1.200.000 lei: Licitația pentru proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică, lansată în SEAP

TECHNOVA - Înlocuiește-ți centrala

Bază sportivă modernă la Sebeș, în valoare de peste 1.200.000 lei: Licitația pentru proiectare, execuție lucrări și asistență tehnică, lansată în SEAP

Compania Națională de Investiții a lansat recent în Sistemul Electronic de Achiziții Publice o licitație pentru proiectare, execuție lucrări și asistenta tehnica din partea proiectantului pentru: Construcții de baze sportive proiect tip 2 – V1 încălzire pe gaze -„Construire bază sportivă TIP 2 – municipiul Sebeș, județul Alba. Valoarea totală estimată a investiției este de 1.286.022,24 lei, fără TVA.

Baza sportivă de tip 2 vă fi realizată în incinta Parcului Arini unde, pe o suprafaţă de 5000 mp, vă fi construit un teren sportiv de mici dimensiuni (20 m x 40 m) care vă fi folosit pentru minifotbal, handbal, baschet, tenis. Vor fi construite, de asemenea, o clădire pentru vestiare, o clădire administrativă şi vă fi amenajată o parcare pentru autovehicule.

Pro România - Misiunea ieșirii din criză

Baza sportiva vă cuprinde:

-Teren multifuncțional pentru handbal, baschet, volei și tenis

-Clădire pentru vestiare parter,

-Alei pietonale,

-Spatii verzi

Terenul multifuncțional are dimensiunile suprafeței utile de evoluție 26,00 x 44,00m și cele ale suprafeței utile de joc 20,00 x 40,00m. Zona de protecție perimetrala are lățimea de 2,00m. Marcajele terenului sunt conforme cu cerințele Regulamentelor de funcționare ale Federațiilor Romane de handbal, baschet, volei și tenis.

Suprafață de joc vă fi dintr-un covor de tartan, pe un planșeu din beton armat și balast compactat.
Pe una din laturile lungi se vor amplasa 2 bănci de cate 10 scaune pentru rezerve și antrenori.

Vă exista o instalație pentru iluminat nocturn. Suprafață de joc vă fi delimitata cu o împrejmuire din stâlpi metalici și plasa bordurata cu înălțimea de 1,50m pe laturile lungi și cu un gard de protecție din stâlpi metalici și plasa textile cu înălțimea de 6,00m pe laturile scurte. Accesul sportivilor se vă face prin doua porți metalice dinspre clădirea pentru vestiare.

Prin realizarea acestui proiect se vor crea o serie de beneficii și avantaje cetățenilor municipiului Sebeș, județul Alba printre care și:

-Menținerea stării de sănătate
-Evoluția corecta și armonioasa a organismului
-Dezvoltarea aptitudinilor psihomotorice
-Formarea obișnuințelor de exersare independența a exercițiilor de educație fizica
-Educarea sociabilității, colaborării, a spiritului de ordine și acțiune, având la baza respectarea unui sistem de reguli
-Formarea și stimularea activităților intelectuale
-Formarea și stimularea capacității de școlarizare
-Formarea și dezvoltarea calităților morale
-Formarea unor deprinderi și calități necesare în activitatea sociala

După finalizarea proiectului, costurile pentru întreținerea și funcționarea în parametrii optimi vor fi suportate din surse proprii de către UAT Municipiul Sebeș, județul Alba.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419