Rămâi conectat

Politică Administrație

Bază sportivă modernă, la Micești, pe terenul din „Groapa Rotundă”, proiect pe ordinea de zi a CL Alba Iulia

Darius BUZGURE

Publicat

în

Miceștenii vor putea avea parte de o bază sportivă modernă, dacă proiectul de hotărâre, de pe ordinea de zi, va fi aprobat de CL. Proiectul prevede modernizarea terenului din „Groapa Rotundă”

În cadrul ședinței extraordinare din 18 februarie 2020, consilierii locali albaiulieni vor avea de aprobat printre altele și realizarea unei baze sportive TIP 1, în cartierul Micești din Alba Iulia, pe terenul cunoscut drept „Groapa Rotundă”.

 

Pentru realizarea acestei investiții, Municipiul Alba Iulia, în calitate de beneficiar, este necesară predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” S.A, a terenului cu o suprafață de 13.739 mp, de pe Str. Stadionului, aflat în proprietatea Municipiului Alba Iulia, identificat potrivit Cărții funciare nr.85671, nr.cadastral 85671, nr. topo. 583/1/2/2/1/2, liber de orice sarcini, în vederea și pe perioada realizării de către „C.N.I.” – S.A.

Așadar, în urma propunerii unei doamne consilier în cadrul Serviciului public comunitar pentru cadastru și agricultură din subordinea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia, se prevede arobarea execuției Proiectului tip – „Construire bază sportivă TIP 1, localitatea Micești, cartier Micești, Str. Stadionului nr. 9, municipiul Alba Iulia, județul Alba.

Pentru realizarea investiției beneficiarul s-a angajat față de CNI de a asigura finanțare pentru racordurile la utilități, alimentare cu apă/ canalizare, elnergie electrică, gaze naturale.

Privind situația din teren, deja s-a realizat identificarea imobilului din punct de vedere administrativ și al cărții funciare. De asemenea, s-a realizat identificarea zonei care face obiectul studiului de fezabilitate si a vecinătăților acestuia (reprezentate pe planul topografic), astfel cum au fost înregistrate in sistemul integrat de cadastru si carte funciara.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Politică Administrație

Politică Administrație

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire

Bogdan Ilea

Publicat

în

Investiție de peste 4,6 milioane lei la Școala Gimnazială Șugag. Se vrea renovarea și modernizarea energetică a unor corpuri de clădire Cei aproximativ 300 de elevi care învață la școala din Șugag urmează să beneficieze de condiții de reabilitare după ce primăria a lansat în SEAP proiectul „Reabilitare moderată a clădirilor publice – Clădirea Școlii […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea