Bază sportivă modernă, la Micești, pe terenul din „Groapa Rotundă”, proiect pe ordinea de zi a CL Alba Iulia

Miceștenii vor putea avea parte de o bază sportivă modernă, dacă proiectul de hotărâre, de pe ordinea de zi, va fi aprobat de CL. Proiectul prevede modernizarea terenului din „Groapa Rotundă”

În cadrul ședinței extraordinare din 18 februarie 2020, consilierii locali albaiulieni vor avea de aprobat printre altele și realizarea unei baze sportive TIP 1, în cartierul Micești din Alba Iulia, pe terenul cunoscut drept „Groapa Rotundă”.

 

INFORMARE COVID-19

Pentru realizarea acestei investiții, Municipiul Alba Iulia, în calitate de beneficiar, este necesară predarea către Ministerul Dezvoltării Regionale și Administrației Publice prin Compania Națională de Investiții “C.N.I.” S.A, a terenului cu o suprafață de 13.739 mp, de pe Str. Stadionului, aflat în proprietatea Municipiului Alba Iulia, identificat potrivit Cărții funciare nr.85671, nr.cadastral 85671, nr. topo. 583/1/2/2/1/2, liber de orice sarcini, în vederea și pe perioada realizării de către „C.N.I.” – S.A.

Așadar, în urma propunerii unei doamne consilier în cadrul Serviciului public comunitar pentru cadastru și agricultură din subordinea Consiliului Local al municipiului Alba Iulia, se prevede arobarea execuției Proiectului tip – „Construire bază sportivă TIP 1, localitatea Micești, cartier Micești, Str. Stadionului nr. 9, municipiul Alba Iulia, județul Alba.

Pentru realizarea investiției beneficiarul s-a angajat față de CNI de a asigura finanțare pentru racordurile la utilități, alimentare cu apă/ canalizare, elnergie electrică, gaze naturale.

Privind situația din teren, deja s-a realizat identificarea imobilului din punct de vedere administrativ și al cărții funciare. De asemenea, s-a realizat identificarea zonei care face obiectul studiului de fezabilitate si a vecinătăților acestuia (reprezentate pe planul topografic), astfel cum au fost înregistrate in sistemul integrat de cadastru si carte funciara.

Darius BUZGURE

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...