Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bătaie de joc la adresa celor care au făcut curăţenie

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

La numai câteva zile după marea curăţenie naţională, bazată pe participarea voluntară a celor care doresc un mediu mai curat, printre care şi membrii Asociaţiei „Cricău-2000”, la intrarea în Bucerdea Vinoasă, pe marginea drumului judeţean, a apărut deja un munte de gunoi, ne-a înştiinţat prof. Ionela Blagu, directoarea Şcolii Cricău, membră a asociaţiei.
 „Nu vrem să scoatem în evidenţă nici numărul de participanţi, nici cantitatea de gunoaie strânsă. Altceva însă vrem să scoatem în evidenţă: că am strâns gunoaiele vechi, pentru a face loc celor noi. Şi în sprijinul acestei afirmaţii vine faptul că la intrarea în localitatea Bucerdea Vinoasă, pe marginea drumului judeţean, o maşină albă cu remorcă descărca în data de 27 septembrie, după lăsarea întunericului, o cantitate apreciabilă de gunoi. Că nu ne mai pasă de cei care muncesc, am văzut. Dar oare chiar nu ne mai pasă de sufletele celor implicaţi în acest gen de activităţi? Şi dacă nu ne pasă nici de asta, atunci nu ne pasă nici de copiii noştri? Ne-am dori, măcar pentru ei, să ne mai bucurăm de mătasea ierbii, de sunetul ploii, de coloritul fluturilor”, a spus mâhnită prof. Ionela Blagu.
Aşadar, „Let’s do it, Romania!” se dovedeşte a fi o acţiune inutilă, dacă nu este coroborată şi cu măsuri ferme de sancţionare a celor certaţi cu legea şi cu bunul simţ. (R.G.)


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba

Bogdan Ilea

Publicat

în

FOTO: Prima ediție a „Cupa Primăverii 2024”. Ce sporturi au fost organizate de IPJ Alba IPJ Alba a organizat pe data de 25 aprilie, prima ediție a „Cupa Primăverii”. Participanții s-au întrecut într-un turneu de fotbal și concurs de crossfit.  La data de 25 aprilie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean Alba, prin Biroul Pregătire Profesională, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea