Rămâi conectat

Curier Județean

Bătaie cu cuțite la discoteca din Ciumbrud. Un tânăr se află în stare foarte gravă, după ce a fost înjunghiat în piept

Bogdan Presecan

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

cutitAzi-noapte, la discoteca din satul Ciumbrud/ municipiul Aiud, a izbucnit un scandal și în urma unei altercații între doi bărbați, un tânăr de 23 de ani a fost înjunghiat cu un cuțit în piept.

Victima, din Lopadea Nouă, a fost transportată în stare foarte gravă la Institutul Inimii din Cluj-Napoca pentru a fi supusă urgent unei intervenții chirurgicale.

Polițiștii IPJ Alba se află în căutarea suspectului, un bărbat de 41 de ani din Ciumbrud, și efectuează ceretări pentru stabilirea condițiilor exacte în care s-a produs incidentul.

UPDATE: Tânărul a supraviețuit intervenției chirurgicale efectuată de medicii cjujeni, starea sa fiind acum stabilă.

Din primele informaţii, conflictul izbucnit între cei doi bărbați s-a produs pe fondul consumului de alcool.  Scandalul a fost sesizat la 112  în jurul orei 3.00 noaptea. Agresorul cuțitar din Ciumbrud riscă ani grei de închisoare dacă va fi găsit vinovat de săvârșirea infracțiunii de tentativă de omor.

Potrivit IPJ Alba, “pentru efectuarea cercetării locului faptei, stabilirea tuturor împrejurărilor producerii evenimentului, identificarea şi prinderea  suspectului în vederea luării măsurilor legale, conducerea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Alba a dispus constituirea şi deplasarea la locul producerii evenimentului a unei echipe de specialişti condusă de şeful Serviciului de Investigaţii criminale, activităţile investigativ – operative şi de cercetare efectuate în cauză fiind desfăşurate sub coordonarea procurorului criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba.

Din primele cercetări efectuate în cauză, s-a stabilit că în dimineaţa zilei de 14.07.2013, în jurul orei 02.50, în urma unor discuţii contradictorii, pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a izbucnit un conflict spontan între victimă, un tânăr de 22 de ani din comuna Lopadea Nouă, judeţul Alba şi Adrian T. de 41 de ani din municipiul Aiud, judeţul Alba împrejurare în care bărbatul de 41 de ani la înjunghiat pe tânăr în zona pieptului.

Victima a fost transportată, în stare critică, la Institutul Inimii Cluj Napoca unde a fost supus unei intervenţii chirurgicale, în prezent starea acesteia fiind stabilă.

În cauză a fost întocmit un dosar penal în care Adrian T. este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de „tentativă la infracţiunea de omor calificat”  prevăzută şi pedepsită de art. 20 rap la art. 22, combinat cu art. 174 rap. la art. 175 alin. 1 lit. i, din C. penal, „ultraj contra bunelor moravuri” prevăzută şi pedepsită de art. 321 alin. 1 din C. penal şi „portul fără drept al  cuțitului” prevăzută şi pedepsită de Legea nr. 61/1991/R..

Faţă de Adrian T. procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba a dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore, pe bază de Ordonanţă de reţinere şi depunerea suspectului în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba, urmând a fi formulate propuneri pentru arestarea preventivă a acestuia.”

UPDATE IPJ Alba, luni 15 iulie: În seara zilei de ieri, 14 iulie, suspectul Adrian T., de 41 de ani, din Aiud, cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunii de „tentativă la infracţiune de omor calificat”, „ultraj contra bunelor moravuri” şi „portul fără drept al cuţitului” a fost prezentat instanţei de judecată din cadrul Tribunalului Alba cu propunere de arestare preventivă.

În baza probatoriului administrat în cauză, judecătorii au admis propunerea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Alba şi au emis pe numele lui Adrian T., un mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile, susnumitul fiind depus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă Alba. În cauză, cercetările continuă.

foto arhivă


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat

Ziarul Unirea

Publicat

în

Substanțe de protecția plantelor, confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea: Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau termenul de valabilitate expirat Peste 5 litri și 8 kg de substanțe de protecția plantelor au fost confiscate de polițiști de la o societate comercială din Vinerea. Produsele erau puse spre vânzare, deși aveau […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea