Rămâi conectat
PSD Alba - Alegeri Locale 2024

Ştirea zilei

Bătaia şi violenţa, ultimul argument electoral al PDL Jidvei

Redactia Ziarului Unirea

Publicat

în

AUR - Alegeri Locale 2024

    Sâmbătă, 12 mai a.c., în jurul orei 22:00, pe raza localităţii Bălcaciu, comuna Jidvei, unul dintre candidaţii USL la postul de consilier local a fost victima unei agresiuni violente. Domnul Borcea Alexandru, care se deplasa cu bicicleta a observat un grup de membri PDL pe care i-a salutat şi cu care a intrat în dialog. “Am salutat iar unul dintre ei mi-a răspuns la salut. Apoi i-am întrebat în glumă de ce nu îşi fac campanie ziua, să îi vadă lumea. După care am fost trântit de pe bicicletă de candidatul la consiliul local din partea PDL Radu Rozmov. Împreună cu candidatul PDL la funcţia de primar al comunei Jidvei, Alin Trif (actualul viceprimar) şi candidaţii la Consiliul Local Jidvei, din partea PDL, Ovidiu Cojocariu şi fostul primar al comunei, Ioan Horhat, acesta a tăbărât asupra mea, aplicându-mi mai multe lovituri cu pumnii şi picioarele. După ce m-au bătut bine au plecat” a declarat Borcea Alexandru. În cursul zilei de 14 mai a.c., victima s-a prezentat la serviciul Judeţean de Medicină Legală Alba care a eliberat certificatul medico-legal ce constată: “La baza hemitoracelui stâng… placard echimotic brun-roşcat pe o suprafaţă de 6/5 cm cu tumefiere marcată a ţesuturilor din jur. Sub sprânceană stânga ţesuturile sunt tumefiate cu tegumentul de culoare violacee. Acuză dureri la nivelul hemitoracelui stâng, accentuate de mişcările respiratorii. Numitul Borcea Alexandru prezintă semne de leziuni corporale care s-au putut produce prin lovire cu corpuri contondente. Leziunile descrise necesită 7-8 zile îngrijiri medicale dacă nu se pun în evidenţă fracturi”. Tot în cursul zilei de 14 mai a.c., domnul Borcea Alexandru a depus plângere penală împotriva agresorilor din PDL Jidvei.
USL Alba solicită tragerea la răspundere în regim de urgenţă a agresorilor, având în vedere faptul că unii dintre ei sunt recidivişti în agresiuni, cum este cazul fostului primar, Ioan Horhat. USL Alba respinge categoric folosirea forţei ca “argument politic”, şi sperăm că astfel de incidente să fie singulare şi nu generale.
Biroul de presă al USL Alba


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

CSU Alba Iulia – Unirea Ungheni 2-0, dublă Ouedraogo, în penultima rundă din play-off

Dan HENEGAR

Publicat

în

CSU Alba Iulia (locul 4, 37 de puncte) – Unirea Ungheni (locul 2, 49 de puncte), sâmbătă, ora 18.00, la Sebeș, pe „Pielarul”, în play-off. *1-0, MIN. 18: OUEDRAOGO a deschis scorul, prima sa reușită pentru studenți, din pasa lui Pîntea *2-0, MIN. 22: OUEDRAOGO majorează avantajul, semnând dubla Studenții vin după umilința înregistrată la […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea