Rămâi conectat

Sport

Baschetbalista Chastity Reed (CSU Alba Iulia) desemnată jucătoarea etapei a 2-a de Federaţia Română de Baschet

Dan HENEGAR

Publicat

în

Extrema Chastity Reed,  de la CSU Alba Iulia a fost desemnată de Federaţia Română de Baschet „jucătoarea etapei a II-a din LNBF” în urma evoluţiei foarte bune din derby-ul câştigat pe teren propriu în faţa deţinătoarei Cupei României, CSM Târgovişte, cu scorul de 61-50.

Baschetbalista de origine americană a acumulat o linie statistică impresionantă în 38:50 de minute cât a evoluat împotriva fostei campioane, fiind principala marcatoare: randament de 0,578; eficienţă de 22 de unităţi; 19 puncte marcate, 1×3, 9 recuperări, 6 pase decisive, 2 intercepţii si un capac.

*O face uitată de Amanda Thompson

Chastity a venit în vară din Israel de la Elitzur Netanya la gruparea din Cetatea Marii Uniri şi domină toate topurile echipierelor albaiuliene, fiind cea mai bună marcatoare (medie de 18 puncte pe meci), prima la capitolul recuperări (9,7/ meci) şi la pase decisive (6,3/ meci), adunând 23,7 puncte în topul eficienţei. Prin prestaţia sa, eleve lui Popov pare să o facă repede uitată pe conaţionala sa Amanda Thompson, considerată cea mnai bună jucătoare a CSU Alba Iulia în sezonul trecut.

Echipa universitară va întâlni sâmbătă, 26 octombrie, cu începere de la ora 16:00, în Sala de sport a Universității din Alba Iulia pe CSM Oradea, într-un meci care contează pentru etapa a V-a a Campionatului Național de baschet feminin.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Sport

Sport

Volei Alba Blaj, în semifinalele Diviziei A1

Dan HENEGAR

Publicat

în

Calificare în semifinalele Diviziei A1 pentru Volei Alba Blaj Volei Alba Blaj a câștigat seria cu Dinamo București în minimum de meciuri și s-a calificat în semifinalele Diviziei A1 la volei feminin. După 3-1, la Blaj, campioana în exercițiu s-a impus cu 3-0 (28-26, 25-21, 25-21) în disputa din Capitală cu Dinamo. În primul parțial, […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea