Basarabenii din Alba Iulia vor vota la Cluj

Duminică, 28 noiembrie 2010, tinerii din OSLB Alba vor participa la alegerile parlamentare din Republica Moldova. Întrucât secţia de votare este la Cluj-Napoca, va fi închiriat un autocar în vederea deplasării gratuite a tinerilor studenţi şi liceeni cu drept de vot la secţia de votare clujeană.
Basarabenii aflaţi la studii departe de casă nu vor rămâne indiferenţi la direcţia de mers a Republicii Moldova. Viitorul aparţine cu precădere tinerilor.
Vom participa la vot în primul rând pentru a ne exercita dreptul de cetăţeni responsabili ai Republicii Moldova şi pentru a-i stimula să participe la vot şi pe cei mai în vârstă, alţi conaţionali, care-şi preţuiesc ţinuturile natale. Dacă, sub multe aspecte, trăim într-o lume a indiferentismului, noi tinerii studenţi basarabeni din România, am dori să demonstrăm că ne pasă de viitorul prietenilor noştri, al familiilor în care ne-am născut, al pământului unde am văzut lumina zilei. Cu această ocazie tinerii basarabeni vor vizita şi Muzeul de Istorie al Transilvaniei din Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic, Catedrala Ortodoxă şi Grădina Botanică – puncte de atracţie irezistibilă în „Capitala Culturală” a Ardealului. Toţi tinerii basarabeni din Alba sunt aşteptaţi să ni se alăture!
Organizaţia Studenţilor şi Liceenilor Basarabeni Alba

ELIT

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...