Basarabenii din Alba Iulia vor vota la Cluj

PRO ROMÂNIA - Alegeri parlamentare 2020

Duminică, 28 noiembrie 2010, tinerii din OSLB Alba vor participa la alegerile parlamentare din Republica Moldova. Întrucât secţia de votare este la Cluj-Napoca, va fi închiriat un autocar în vederea deplasării gratuite a tinerilor studenţi şi liceeni cu drept de vot la secţia de votare clujeană.
Basarabenii aflaţi la studii departe de casă nu vor rămâne indiferenţi la direcţia de mers a Republicii Moldova. Viitorul aparţine cu precădere tinerilor.
Vom participa la vot în primul rând pentru a ne exercita dreptul de cetăţeni responsabili ai Republicii Moldova şi pentru a-i stimula să participe la vot şi pe cei mai în vârstă, alţi conaţionali, care-şi preţuiesc ţinuturile natale. Dacă, sub multe aspecte, trăim într-o lume a indiferentismului, noi tinerii studenţi basarabeni din România, am dori să demonstrăm că ne pasă de viitorul prietenilor noştri, al familiilor în care ne-am născut, al pământului unde am văzut lumina zilei. Cu această ocazie tinerii basarabeni vor vizita şi Muzeul de Istorie al Transilvaniei din Cluj-Napoca, Muzeul Etnografic, Catedrala Ortodoxă şi Grădina Botanică – puncte de atracţie irezistibilă în „Capitala Culturală” a Ardealului. Toţi tinerii basarabeni din Alba sunt aşteptaţi să ni se alăture!
Organizaţia Studenţilor şi Liceenilor Basarabeni Alba

USR - Alegeri parlamentare 2020
PMP - Alegeri parlamentare 2020

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419