Bariera CFR din capătul străzii Mărăşeşti – ruptă de un camion

Mircea Trifu - Primar Alba Iulia

Poliţia Municipiului Alba Iulia a fost sesizată că bariera de la pasajul CFR situat la intersecţia străzilor Mărăşeşti cu şoseaua de ocolire a municipiului Alba Iulia a fost deteriorată. Poliţiştii deplasaţi la faţa locului au constatat că bariera a fost surprinsă la coborâre de un autocamion cu semiremorcă, condus de un bărbat de 34 de ani din comuna Ighiu. Bariera a fost deteriorată, fiind adusă în stare de nefuncţionare, motiv pentru care a fost necesară intervenţia lucrătorilor CFR, care au remediat defecţiunea. Faţă de conducătorul auto au fost întocmite actele premergătoare cercetării sub aspectul comiterii infracţiunii de distrugere. Pentru nerespectarea semnalelor acustice şi luminoase aflate în funcţiune la trecerea nivel cu calea ferată a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 603 lei şi, ca sancţiune complementară, i-a fost  suspendată exercitarea dreptului de a conduce pe o perioadă de 3 luni, conform art. 102, pct. 3, lit. c din OUG 195/2002.  Activitatea de transport pe calea ferată nu a fost afectată, transmite IPJ Alba. (N.I.T.)

Pro România - Ține cu ALBA
ELIT
PMP - Alegeri Locale 2020
USR-Plus - Oameni ca tine schimbă Alba în bine

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Must de Jidvei

1 comentariu

rokerul 12 septembrie 2011 at 12:12

normal ca tot soferul este de vina doar traim in romania

acolo nu sunt de vina soferii pentru ca pur si simplu nu au ce face.

1. acolo cine poate sa ocoleasca zona aceea este recomandat sa o faca – chiar daca faci in plus cativa km e mai sigur sa iesi spre barabant si apoi sa intri pe soseaua de centura.

2. la fel cei care intra in oras mai bine merg inainte si intra prin barabant.

3. soferii trebuie sa pastreze distanta, sa nu claxoneze, sa nu se crizeze pentru ca daca soferul este incepator se poate bloca si nu mai stie ce sa faca la volan.

4. este nevoie de echipa de interventie rapida in cazuri extreme: se rupe bariera, ii moare la unul motorul, etc.

acum doua saptamani bariera i-a spart parbrizul unui sofer cu masina mica pentru ca pur i simplu nu a mai avut ce sa mai faca – inainte nu putea sa mearga ca masinile mergeau incet, iar in sapte nu mai putea sa dea pentru ca avea masina in spate.

ce putea sa faca soferul cu cu masina mare si lunga? era pe calea ferata cand a pornit semnalul sonor. inapoi nu mai putea sa dea iar inainte a mers cu viteza melcului.

oricum pana acum am avut mare noroc ca nu s-a intamplat vreo tragedie. acolo trebuie echipa de interventie si semnalizare din timp a trenului.

Comentariile sunt oprite