Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Ştirea zilei

BAREMUL şi SUBIECTELE la BAC 2014, la limba română, pentru clasa a XII-a

Dragoş Suciu

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Baremul şi subiectele examenului de Bacalaureat 2014 la limba română, pentru clasa a XII-a au fost afişate pe portalul Ministerului Educaţiei Naţionale. Simulările examenului de Bacalaureat 2014 continuă mâine cu proba la limba maternă.

Potrivit metodologiei accesul elevilor în săli este permis până la ora 8:30, iar examenul începe la ora 9:00, când elevii primesc subiectele. Elevii au avut trei ore la dispoziţie pentru a rezolva subiectele şi nu au putut părăsi sala de examinare mai repede de 10.30.

Ministerul Educaţiei a hotărât ca în 2014 elevii să dea simularea examenului de Bacalaureat 2014 în acelaşi timp, spre deosebire de anul trecut când fiecare şcoală a organizat simularea când voia.

Elevii au fost repartizaţi în clase în ordine alfabetică, listele au fost publicate pe uşa clasei, câte un elev în bancă. În cazul în care un liceu nu a avut spaţiul necesar, elevii au putut fi aşezaţi şi câte doi în bancă, dar cu condiţia ca elevii alăturaţi să fie din ani de studiu diferiţi.

Metodologia de organizare a examenului arată că elevii vor fi supravegheaţi în timpul simulării de câte doi profesori pe clasă, care predau alta materie decât Limba si literatura romana. Profesorii supraveghetori provin din şcoala în care elevii susţin simularea, iar preşedintele comisiei de organizare a simulării este directorul liceului.

Barem profil real, limba română, clasa a XII-a 

Varianta profil real, limba română, clasa a XII-a

Barem profil uman, limba română, clasa a XII-a 

Varianta profil uman, limba română, clasa a XII-a

Citeşte şi: Barem simulare Bacalaureat 2014 (BAC), la limba română. SUBIECTELE şi BAREMUL pentru clasa a XI-a


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc!

Ziarul Unirea

Publicat

în

Micul Patriot din Alba, cântece patriotice pentru românii din diaspora, la Bruxelles: Vino iar la Alba frățioare, ia din ladă straiul strămoșesc, prinde-te și joacă-n hora mare, lânga cei cu suflet românesc! Tudor Limbean, cunoscut ca și Micul Patriot din județul Alba, nu putea lipsi de cel mai mare eveniment dedicat diasporei românești din Belgia […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea