// ViewContent // Track key page views (ex: product page, landing page or article) fbq('track', 'ViewContent'); // Search // Track searches on your website (ex. product searches) fbq('track', 'Search');
ALBAFEST - 2019

Bărbatul din Munții Apuseni, care a omorât în bătaie un vecin din cauza unei idile cu o femeie, trimis în judecată pentru omor

Bărbatul în vârstă de 32 de ani din comuna Sălciua, județul Alba, care a omorât în bătaie un vecin, a fost trimis în judecată pentru comiterea infracţiunii de omor.

Dosarul în care Bega Ioan Alin are calitatea de inculpat a fost înregistrat la Tribunalul Alba în 28 noiembrie 2018. Acesta a fost arestat preventiv în 10 octombrie, după ce, cercetările Parchetului şi Poliţiei au arătat că este supectul principal al faptei de omor comise în 9 octombrie.

Potrivit anchetatorilor, Bega Ioan Alin a pătruns fără drept în locuinţa părţii vătămate li i-a aplicat mai multe lovituri cu pumnul, cauzându-i un politraumatism abodminal, care a condus la decesul victimei. Aflat sub influenţa alcoolului, atacatorul şi-a adus aminte de un conflict mai vechi şi s-a dus la locuinţa victimei, unde l-a luat la bătaie.

Luat prin surprindere de agresor, bărbatul nu a avut nicio şansă în faţa valului de lovituri ce îi erau aplicate. În cele din urmă victima a căzut inconştientă la pământ, iar agresorul a ieşit din locuinţa acestuia. Trupul neînsufleţit al victimei a fost descoperit de fratele acestuia la data de 10 octombrie, la o zi distanţă după atac.

La scurt timp după descoperirea crimei, poliţiştii l-au identificat şi reţinut pe agresor.

Potrivit unor apropiaţi ai victimei, sursa conflictului mai vechi dintre cei doi ar fi o idilă cu o femeie. Tribunalul Alba a decis, ieri, prelungirea mandatului de arestare preventivă pe numele inculpatului din Sălciua.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419