Rămâi conectat

Actualitate

Bărbatul din Alba Iulia care a provocat un accident, după ce s-a urcat la volan beat mangă și fără permis, REȚINUT de polițiști

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Poliţiştii din Alba Iulia au luat măsura reţinerii faţă de bărbatul ce, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice şi având permisul suspendat, a provocat un accident rutier, în municipiul Alba Iulia, soldat cu avarierea a două autoturisme parcate.

La data de 27 martie a.c., poliţiştii Biroului Rutier Alba Iulia au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracțiunilor de conducere sub influenţa alcoolului şi conducere cu permisul suspendat, faţă de un bărbat de 56 de ani, din Alba Iulia.

Luni, 26 martie, în jurul orei 20.10, în timp ce conducea un autoturism pe strada Brădişor din Alba Iulia, , bărbatul a pierdut controlul asupra acestuia şi a acroşat un autoturism staţionat pe marginea carosabilului pe care l-a proiectat într-un alt autoturism parcat.

În urma accidentului nu au fost înregistrate victime omeneşti, iar după comiterea lui şoferul şi-a continuat drumul.

A fost identificat şi oprit, la scurt timp, de o patrulă de siguranţă publică din cadrul Poliţiei Municipiului Alba Iulia, pe strada Toporașilor, în apropierea Pieţei Cetate.

În urma testării acestuia cu aparatul etilotest, a rezultat valoarea de 1.21 mg/l alcool pur în aerul expirat, motiv pentru care a fost condus la spitalul din Alba Iulia unde  i-au fost recoltate mostre de sânge, iar ulterior a fost stabilită alcoolemia.

În plus, în urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat că bărbatul avea permisul de conducere suspendat, iar autoturismul îi fusese încredinţat de un bărbat de 52 de ani, din Alba Iulia, pentru a fi condus pe drumurile publice, cu toate că ştia că are permisul suspendat.

foto: arhiva

 


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Actualitate

Actualitate

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar

Ziarul Unirea

Publicat

în

ADMITERE școli militare 2024: Sute de locuri disponibile pentru învățământul postliceal maiștri militari și subofițeri. Condiții de recrutare și calendar Centrul Militar Judeţean Alba, prin Biroul Informare Recrutare, desfășoară activități de recrutare a candidaților pentru admiterea în instituţiile militare de învăţământ postliceal. Citește și: FOTO: Povestea Mariei Cioruță, o femeie din Alba, mama a 4 […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea