Bărbatul din Alba care a violat o bătrână de 86 ani, luna trecută, a fost trimis în judecată

Bărbatul din Alba care a violat o bătrână de 86 ani, luna trecută, a fost trimis în judecată

Procurorii albaiulieni au reuşit să finalizeze rechizitoriul şi să dispună trimiterea în judecată a inculpatului Muntean Aurel, în doar 3 săptămâni de la infracțiune. Potrivit rechizitoriului, în dimineaţa zilei de 21 ianuarie 2020, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş au fost sesizaţi de o femeie din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că, în noaptea de 20/21 ianuarie 2020, un bărbat de 35 de ani, din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul locuinţei vârstnicei, iar apoi prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns în casă. Profitând de vârsta înaintată a femeii şi imposibilitatea acesteia de a se apăra, bărbatul ar fi violat-o, iar ulterior ar fi părăsit locuinţa acesteia, deplasându-se la domiciliu.

Înainte de a ajunge în faţa instanţei de judecată, în 22 ianaurie, maşina de poliţie în care se afla inculpatul a fost implicată într-un incident rutier, acesta fiind rănit uşor. Autorurismul care mergea spre Judecătoria Blaj a fost lovit de un alt autoturism. Şoferul vinovat şi bărbatul reţinut pentru viol au fost răniţi şi au primit îngrijiri medicale.

INFORMARE COVID-19

sursa: adevarul.ro

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...