Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbatul din Alba care a violat o bătrână de 86 ani, luna trecută, a fost trimis în judecată

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Bărbatul din Alba care a violat o bătrână de 86 ani, luna trecută, a fost trimis în judecată

Procurorii albaiulieni au reuşit să finalizeze rechizitoriul şi să dispună trimiterea în judecată a inculpatului Muntean Aurel, în doar 3 săptămâni de la infracțiune. Potrivit rechizitoriului, în dimineaţa zilei de 21 ianuarie 2020, poliţiştii Postului de Poliţie Roşia de Secaş au fost sesizaţi de o femeie din comună, cu privire la faptul că a fost victima unei infracţiuni.

Din primele cercetări efectuate, poliţiştii au constatat că, în noaptea de 20/21 ianuarie 2020, un bărbat de 35 de ani, din comună, fiind sub influenţa băuturilor alcoolice, ar fi escaladat gardul locuinţei vârstnicei, iar apoi prin forţarea uşii de acces, ar fi pătruns în casă. Profitând de vârsta înaintată a femeii şi imposibilitatea acesteia de a se apăra, bărbatul ar fi violat-o, iar ulterior ar fi părăsit locuinţa acesteia, deplasându-se la domiciliu.

Înainte de a ajunge în faţa instanţei de judecată, în 22 ianaurie, maşina de poliţie în care se afla inculpatul a fost implicată într-un incident rutier, acesta fiind rănit uşor. Autorurismul care mergea spre Judecătoria Blaj a fost lovit de un alt autoturism. Şoferul vinovat şi bărbatul reţinut pentru viol au fost răniţi şi au primit îngrijiri medicale.

sursa: adevarul.ro


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cugireanul Emil Muntean, reales în funcția de președinte al parcurilor industriale din România Recent, la Centrul de Afaceri, Transfer Tehnologic și Incubator de Afaceri – CATTIA Brașov, a avut loc ședința Adunării Generale a Asociației Parcurilor Industriale, Tehnologice, Științifice și a Incubatoarelor de Afaceri din România – APITSIAR. Pe agenda de lucru a reuniunii s-a […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea