Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbaţi din Aiud și Cluj, suspectați de comiterea unor furturi, identificaţi şi cercetaţi de poliţişti

Ziarul Unirea

Publicat

în

Poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud l-au identificat pe un bărbat de 48 de ani, din  municipiul Cluj Napoca, ce locuieşte fără forme legale în municipiul Aiud, ca persoană bănuită de comiterea unui furt ce a fost sesizat poliţiei la data de 11 decembrie a.c.

Se pare că, la data de 10 decembrie a.c., bărbatul, cunoscut cu antecedente penale, ar fi sustras un compresor şi un cărucior de transport marfă, din incinta unei societăţi comerciale din Aiud, bunuri a căror valoare a fost estimată de reprezentanţii societăţii păgubite la 600 de lei.

Poliţiştii l-au reţinut, şi l-au prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud.

Ulterior a fost prezentat instanţei de judecată care a dispus cercetarea sa în stare de arest preventiv, pe numele bărbatului fiind emis un mandat de arestare preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Tot ieri, 14 decembrie, poliţiştii de investigaţii criminale din Aiud i-au identificat pe 3 bărbaţi, de 22, 30 şi 44 de ani, toţi din Aiud, ca persoane bănuite de comiterea unui furt cu un prejudiciu în valoare de 11.000 de lei.

Se pare că, în data de 11 decembrie a.c., cei 3 bărbaţi ar fi pătruns, prin efracţie, în hala unei societăţi comerciale cu punct de lucru în Aiud şi ar fi sustras  mai multe profile metalice, ţevi şi două reductoare, a căror valoare a fost estimată de reprezentanţii societăţii păgubite la 11.000 de lei.

Faţă de tânărul de 22 de ani şi de bărbatul de 44 de ani, poliţiştii au luat măsura reţinerii, sub aspectul comiterii infracţiunii de furt, urmând să fie prezentaţi Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Bărbatul de 30 de ani este căutat, în prezent sustrăgându-se cercetărilor.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea