Ziarul Unirea
 

Bărbat din Unirea reținut pentru tâlhărie – A atacat un aiudean, noaptea, și i-a sustras telefonul mobil

Polițiștii din Aiud au reţinut un bărbat ce este bănuit de tâlhărie. Acesta l-ar fi deposedat, prin violenţă, de un telefon mobil, pe un bărbat ce se deplasa pe o stradă din oraş.

La data de 11 iunie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Aiud au luat măsura preventivă a reţinerii, pentru o perioadă de 24 de ore, faţă de un bărbat de 42 de ani, din comuna Unirea, judeţul Alba, ce este bănuit de comiterea unei fapte de tâlhărie.

Se pare că, în noaptea de 08/09 iunie a.c., bănuitul, în timp ce se afla pe o stradă din Aiud, l-ar fi urmărit pe un bărbat de 58 de ani, din Aiud, ce se întorcea de la serviciu şi, prin violenţă, l-ar fi deposedat de telefonul mobil.

Cu ocazia activităţilor de cercetare desfăşurate, poliţiştii au reuşit să recupereze telefonul mobil sustras de la victimă.

In cursul zilei de azi, 12 iunie, persoana bănuită de comiterea tâlhăriei va fi prezentată în faţa procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Aiud, pentru dispunerea măsurilor legale.

Cercetările sunt continuate.

Email: stiri@ziarulunirea.ro
Tel: 0258.811.419

Acest site foloseşte cookies! Continuarea navigării implică acceptarea lor. Acceptă Mai mult...