Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Sebeș sancționat pentru apel nejustificat la 112

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Un bărbat din Sebeş a chemat jandarmii pentru a-l salva de furia tatălui. În urma verificărilor efectuate a fost sancţionat contravenţional pentru apelarea nejustificată a numărului 112.

Incidentul s-a petrecut miercuri, 18 septembrie într-un imobil situat pe Drumul Pianului ( la ieşirea din Sebeş spre Vinţu de Jos). La ora 22.55, L. Adalbert ( 37 de ani), prin apel la 112, a solicitat ajutorul jandarmilor deoarece, spunea acesta, tatăl îl ameninţa cu bătaia.

Un echipaj de jandarmerie s-a deplasat de urgenţă în locul indicat de apelant şi a constatat că faptele reclamate nu se confirmă. Mai mult, în urma verificărilor efectuate, a reieşit că motivul real pentru care acesta a chemat jandarmii a fost dorinţa de a scăpa de cicăleala tatălui, care îi reproşa că din nou s-a întors acasă în stare avansată de ebrietate.

Jandarmii i-au expus bărbatului cazurile în care se poate apela numărul unic pentru semnalarea situaţiilor de urgenţă, i-au explicat că situaţia semnalată de dânsul nu se încadrează în acestea şi, drept urmare, l-au sancţionat contravenţional.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024

Unirea Ziarul

Publicat

în

Cu rezultate spectaculoase în campaniile precedente, cercetările arheologice de la Râmeţ şi Oarda continuă şi în 2024 Două şantiere arheologice unde au fost făcute unele dintre cele mai importante descoperiri din ultimii ani din Alba, de la Râmeţ – în zona denumită de localnici „Gugu”, şi la Oarda – zona „Bulza”, vor continua şi în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea