Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Sebeș sancționat cu 1.000 de lei pentru pătrundere fără drept într-o societate comercială

Sfarlea Ioana Raluca

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Sebeş care a intrat fără drept în perimetrul unei societăţi comerciale va trebui să plătească o amendă de 1.000 de lei, după cum a precizat reprezentantul IJJ Alba.

Firma se află pe strada Mircea cel Mare din municipiul Sebeş, iar personalul de pază a relatat jandarmilor că nu este prima dată când persoane sau grupuri de persoane sar gardul şi pătrund în incintă pentru a colecta resturi metalice şi lemnoase. Nu de puţine ori acestea devin agresive, înjură şi ameninţă cu acte de violenţă.

Aşa s-a întâmplat şi sâmbătă, 15 februarie a.c., la ora 14.30,  când Gheorghe I. ( 38 de ani ), surprins fiind de paznici, a încercat să-i intimideze aruncând cu pietre după aceştia. Anunţaţi prin apel la 112, jandarmii au intervenit de urgenţă şi au reuşit să-l prindă pe contravenient. Nefiind la prima abatere de acest gen bărbatul a fost sancţionat contravenţional cu amendă în valoare de 1000 de lei.

Pentru prevenirea apariţiei unor astfel de fapte atenţionăm cetăţenii  că zona va fi monitorizată de echipajele de jandarmerie, iar acestea vor interveni prompt ori de câte ori se constată apariţia unor încălcări ale legilor în vigoare. De asemenea, reamintim faptul că  “pătrunderea, cu încălcarea normelor legale de acces, în sediile autorităţilor publice centrale şi locale, instituţiilor publice, instituţiilor de învăţământ şi spaţiilor aparţinând acestora, indiferent de destinaţia lor, regiilor autonome, societăţilor comerciale, partidelor sau altor formaţiuni politice, organizaţiilor guvernamentale şi neguvernamentale, ambasadelor şi reprezentantelor altor state ori ale organizaţiilor internaţionale de pe teritoriul României (…) ori refuzul de a le părăsi la cererea organelor de ordine” constituie contravenţie şi se sancţionează cu amendă cuprinsă între 500 şi 1500 de lei”, transmite Cosmin Jurcoveț, purtător de cuvânt al IJJ Alba.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui

Unirea Ziarul

Publicat

în

Drumul Oașa – Luncile Prigoanei rămâne în administrarea Primăriei Șugag. S-au făcut demersuri pentru modernizarea lui Curtea Constituțională a admis obiecția de neconstituționalitate formulată de Înalta Curte de Casație și Justiție – Secțiile Unite și a constatat că Legea pentru modificarea și completarea Legii nr.192/2010 privind trecerea unor drumuri forestiere, a căilor ferate forestiere și […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea