Rămâi conectat
S&D Europarlamentare 2024

Curier Județean

Bărbat din Săliștea cercetat de polițiști: A fost depistat la volanul unei mașini neînmatriculate, în trafic, fără permis de conducere. Autoturismul avea și numere false

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat din Săliștea este cercetat de polițiști după ce a fost depistat la volanul unei mașini neînmatriculate, în trafic, fără permis de conducere. Autoturismul avea și numere false.

Potrivit IPJ Alba, la data de 16 iulie 2023, în jurul orei 10.30, polițiștii Secției 2 Poliție Rurală Vințu de Jos au depistat un bărbat de 49 de ani, din comuna Săliștea, județul Alba, în timp ce conducea un autoturism, pe strada Principală din comuna Săliștea, fără să dețină permis de conducere pentru nicio categorie de autovehicule și fără ca autoturismul să fie înmatriculat în circulație.

Cu ocazia verificărilor efectuate, polițiștii au constatat că plăcuțele de înmatriculare care erau aplicate pe autoturism, au fost atribuite unui alt autoturism.

Față de conducătorul auto, cercetările sunt continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de conducere fără permis, conducerea, pe drumurile publice, a unui autovehicul neînmatriculat și conducerea unui autoturism cu număr fals de înmatriculare.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

O firmă din Târgu Jiu va păzi Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia

Unirea Ziarul

Publicat

în

O firmă din Târgu Jiu va păzi Biblioteca Batthyaneum din Alba Iulia O firmă de specialitate cu sediul în Târgu Jiu a câștigat licitația organizată de Biblioteca Națională a României pentru paza Bibliotecii Batthyaneum din Alba Iulia. Valoarea de atribuire a acordului cadru este de 852.055 lei pentru o perioadă de patru ani, în timp […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea