Rămâi conectat

Ştirea zilei

Bărbat din Roșia Montană, REȚINUT de polițiști pentru lipsire de libertare: A forțat un minor să se urce în mașină și l-a lovit

Ziarul Unirea

Publicat

în

Corneliu Mureșan - Locale 2024

Un bărbat de 36 de ani, din Dăroia, comuna Roșia Montană a fost reținutde polițiști pentru lipsire de libertare, după ce ar fi forțat un minor să se urce în mașină și l-ar fi lovit.

Polițiștii din Abrud au reținut un bărbat din comuna Roșia Montană, care este bănuit de lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

La data de 26 mai 2021, polițiștii din cadrul Poliției Orașului Abrud au luat măsura reținerii, pentru 24 de ore, față de un bărbat de 36 de ani, din Dăroia, comuna Roșia Montană, care este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal și lovire sau alte violențe.

Ieri, 26 mai, în jurul orei 12,00, bărbatul s-ar fi deplasat în zona școlii din Cărpiniș unde, pe motiv că fiul său ar fi fost agresat de un minor de 14 ani, l-ar fi determinat, pe acesta din urmă, să urce în mașina sa, cu care a pornit spre localitatea Gura Roșiei.

După ce ar fi parcurs o distanță de aproximativ 500 de metri, timp în care bărbatul l-ar fi agresat pe minor, ar fi oprit autoturismul și l-ar fi lăsat să coboare.

În cursul zilei de azi, 27 mai, bărbatul va fi prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Ştirea zilei

Ştirea zilei

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice

Unirea Ziarul

Publicat

în

VIDEO FOTO: Antrenament de „parkour” pe drumul roman Via Principalis din cetate. Bărbat filmat în timp ce sărea pe monumentele istorice Un bărbat a fost filmat în dimineața zilei de 20 aprilie în timp ce își perfecționa săriturile, chiar pe monumentele istorice, mai exact drumul roman Via Principalis, din cetatea Alba Iulia. În filmare se […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea