Rămâi conectat

Curier Județean

Bărbat din Roșia Montană care și-ar fi lovit și amenințat concubina, REȚINUT de polițiști: Acesta nu ar fi respectat ordinul de protecție

Ziarul Unirea

Publicat

în

Un bărbat din Roșia Montană, în vârstă de 40 de ani a fost reținut de polițiști după ce și-ar fi lovit și amenințat concubina și nu ar fi respectat dispoziția ordinului de protecție provizoriu.

Polițiștii din Roșia Montană l-au reținut pe un bărbat din comună care și-ar fi lovit și amenințat concubina și nu ar fi respectat dispoziția ordinului de protecție provizoriu de a nu se apropia de aceasta.

La data de 28 decembrie 2020, în jurul orei 15.00, polițiștii din Abrud au fost sesizați, de către o femeie de 37 de ani, din comuna Roșia Montană, cu privire la faptul că ar fi fost lovită și amenințată de către concubin.

Din primele cercetări a rezultat că, în urma unor discuții în contradictoriu avute cu concubina sa, bărbatul, în vârstă de 40 de ani, ar fi lovit-o și ar fi amenințat-o.

Polițiștii au emis pe numele său un ordin de protecție provizoriu prin care i-a fost interzis să se apropie de concubina sa și de domiciliu și au întocmit un dosar penal, pentru violență în familie amenințare.

După câteva ore, polițiștii au fost sesizați că, în ciuda dispozițiilor prevăzute în ordinul de protecție provizoriu, bărbatul a revenit la locuință și a amenințat-o cu moartea, pe femeie.

Față de acesta a fost întocmit un nou dosar penal, pentru încălcarea ordinului de protecție provizoriu, iar polițiștii l-au reținut, pentru 24 de ore, urmând ca în cursul zilei de azi, 29 decembrie, să fie prezentat în fața magistraților din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale.


Secțiune Știri sub articolul principal

Urmăriți Ziarul Unirea și pe  GOOGLE ȘTIRI



Publicitate

Știri recente din categoria Curier Județean

Curier Județean

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate

Ziarul Unirea

Publicat

în

Comercianții din Aiud, controlați de polițiști și Protecția Consumatorului: Amenzi de peste 40.000 de lei și mai multe nereguli constatate Comercianții din Aiud au fost controlați de polițiștii care au dat amenzi de 41.000 de lei și au constatat mai multe nereguli. Citește și: 72 de șoferi testați pentru droguri sau alcool la volan în […]

Citește mai mult

Secțiune ȘTIRI RECENTE CATEGORII

Actualitate

Știrea Zilei

Curier Județean

Politică Administrație

Opinii Comentarii

Secțiune Articole Similare

Articole Similare

Copyright © 2004 - 2024 Ziarul Unirea